Tillhandahåller små porttelefonsystem till ett rimligt pris

Datum: 17 Nov 2023


En för allt: Busstandardnätaggregatet från Siedle försörjer porttelefonsystem med en dörrstation och upp till åtta inomhusstationer.

På grund av de låga planerings- och installationskostnaderna är busstandardnätaggregatet från Siedle särskilt attraktivt för mindre bostadshus och fristående hus eller parhus.

Enkel planering, billig leverans - det är mottot för den nya strömförsörjningen med bussystem BSNG 650-0 från Siedle: Endast ett nätaggregat behövs för att försörja porttelefonsystem med en dörrstation och upp till åtta bostadsenheter eller inom-husstationer. För ljud och video och till ytterst överkomligt pris.

Det gör den nya strömförsörjningen med bussystem perfekt för mindre bostadshus och fristående hus eller parhus. För där behovet av säkerhet och komfort är som störst, där är också kostnadsmedvetenheten tydligast uttalad.

Enkel planering, enkel installation
Siedle har strävat efter att förenkla konstruktionen av mindre porttelefonsystem så mycket som möjligt. ”I princip behöver ingen längre tänka på försörjningen”, säger Allan F. Mikkelsen, försäljningschef på Siedle Danmark. ”Det finns bara ett nätaggre-gat för system av denna storlek.” Skillnaden mellan audio- och videosystem är inte heller viktig längre.

Utökning med video på ett enkelt sätt
Det finns ytterligare fördelar med den möjliga videoutbyggnaden av befintliga ljud-system: Om ett system redan är installerat med den nya strömförsörjningen med bussystem behöver endast dörrkameran läggas till senare och inomhusstationen för ljud ersättas med en inomhusstation för video.

I andra system ersätter det billiga busstandardnätaggregatet det befintliga ljudnätag-gregatet och förser alla bussenheter med ström - inklusive videokomponenterna.

Standardnätaggregat, standardinstallation
Den nya strömförsörjningen med bussystem kräver nio undercentraler i kopplings-skåpet. För videosystem innebär detta en platsbesparing på 25 % jämfört med en strömförsörjningsenhet och bussvideonätaggregat.

Plug+Play är det snabbaste sättet att driftsätta system med mycket få abonnenter. Manuell programmering, så kallad teach-in, eller digital programmering med Siedles programmeringsprogram är också möjlig.

Video mycket billig i set
Introduktionen av busstandardnätaggregatet gör inträdet i Siedle-klassen ännu mer gynnsamt än tidigare: Siedle har anpassat priset på videoapparaterna Siedle Basic för en- och tvåbostadshus (SET CVB 850-1 E/W; SET CVB 850-2 E/W).

Referensprojekt från Siedle Nordic Filial Sverige

Chesa Futura

Chesa Futura

St. Moritz

Hotel Q

Hotel Q

Berlin

ARCUS Sports Clinic
Antivilla

Antivilla

Berlin

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår