Siedle Vario porttelefon tillför nytt värde till bostadsrättsförening

Datum: 29 Mar 2021

I ett samarbete mellan Mejlshede Låse A/S och Siedle Nordic A/S har bostadsrättsföreningen Top-House på Nørrebro i Köpenhamn fått sin porttelefon uppdaterad och har nu helt nya möjligheter vid porten. Det är möjligheter som både prioriterar säkerhet och garanterar flexibilitet.

En svart högblank Siedle Vario-dörrstation är det första de boende och deras gäster ser när de står framför ingången till bostäderna på Østerbro. Porttelefonen ringer till lägenheternas högtalande svarsapparat, men dörrkommunikationen tar inte slut där. En helt ny funktion gör mottagningen av påringningen fullkomligt intuitiv och trygg.

En mobil och säker lösning
Bostadsrättsföreningens porttelefon är uppdaterad med en helt ny videolösning och med möjlighet att ta emot påringningen på smartphone via en appfunktion. Lösningen bjuder på ett vakande öga som förebygger oavsiktlig dörröppning och bidrar till att minska oro och öka de boendes säkerhet. Samtidigt säkerställer lösningen en flexibel dörrkommunikation anser Brian de Blanck från Mejlshede Låse A/S.

”Videolösningen har skapat värde för de boende för att den ökar deras säkerhet genom att de kan se vem de släpper in. Dessutom ligger det ett stort värde i att de boende via appen kan besvara en påringning oavsett var de befinner sig” säger han.


En Siedle-anläggning följer dig i årtionden
Och de nya Siedle Vario-anläggningarna ska de boende och deras gäster se på länge. För en Siedle-lösning är inte helt lätt att bli av med, det har Brian erfarit genom sitt långvariga samarbete med Siedle.

”Det finns många andra som kan en del av det som Siedle kan, men kvaliteten hos en Siedle-produkt gör att kunden säkerställs en anläggning som de kommer att vara nöjda med i riktigt många år” säger han och fortsätter:

Vi har allmänt sett fastnat mycket starkt för Siedle-produkter. De fungerar när vi sätter upp dem och det behövs minimala småjusteringar när lösningarna är installerade. Och så är det bara lite roligare för oss att ha nöjda kunder där det fungerar första gången vi sätter in den - det gör det bara med en Siedle-lösning.”

Om du vill veta mer om Siedle: www.siedle.se

Mer om produkten Talanläggningar

Talanläggningar

Sedan dörrkommunikationsanläggningen uppfanns, koncentrerar sig Siedle på att kontinuerligt förbättra den. Vi ägnar oss åt denna uppgift sedan mer än 70 år med lidelse, passion och viljan att uppnå perfektionen, vilket återspeglas i alla våra produkter.

Videosystemen

Läs mer

Audiosystemen

Läs mer

Gränssnitt

Läs mer

Nedladdning

Läs mer

Katalog

Läs mer

Konfigurator

Läs mer

Siedle - Kvalitet på tröskeln

Läs mer

Kataloger och broschyrer

Läs mer

Teknisk dokumentation

Läs mer

Referensprojekt från Siedle Nordic Filial Sverige

Chesa Futura

Chesa Futura

St. Moritz

Hotel Q

Hotel Q

Berlin

Antivilla

Antivilla

Berlin

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår