Snabba och högkvalitativa taklösningar

Datum: 22 Mar 2021

Kingspans takpaneler tillverkas genom att montera en isoleringskärna mellan två metallplattor, en med en väderbeständig utsida och den andra som innerfoder. Resultatet är ett element som ersätter byggande i flera faser på platsen.

En takpanel med endast en komponent ger bättre kostnadseffektivitet, eftersom monteringen går mycket snabbare. Systemen kan monteras snabbt och enkelt med mekaniska lyftanordningar på en och samma gång, vilket bidrar till att minska arbetet på hög höjd och därmed risken för olyckor. Helheten installeras snabbt och enkelt.Finsk takpanel
Visste du att våra RW-takpaneler tillverkas i Kankaanpää i Finland? Vår fabrik öppnade 2017 och tillverkar tak- och väggpaneler för Norden, vilket ger lägre transportkostnader och kortare transporttider. Förutom låga transportkostnader har vi även lägre koldioxidutsläpp än för produkter som levereras från länder utanför Norden.

Läs mer!


Tillbehör och tilläggsdelar
Snöbarriärer, takfönster och regnvattensystem ingår i vårt sortiment. Öka byggnadens säkerhet med snöbarriärer och ta in naturligt ljus med takfönster. De prefabricerade tilläggsdelarna monteras på nolltid och vi har flera alternativ i vårt sortiment. Fråga mer om våra lösningar och kolla in sortimentet!

Läs mer!

RW QuadCore ®
Takpanelen QuadCore RW med trapetsprofil är ett lätt element med det bästa lambdavärdet i sin klass, 0,018 W/m.K. Marknadens bästa värmeisoleringsförmåga uppnås med en tunnare isolering än med andra isolatorer.

Läs mer!

X-DEK
Ett element för svagt sluttande tak, med en snabb och enkel montering som sparar tid. X-Deks låga egenvikt gör att du kan spara på kostnaderna genom att dimensionera konstruktionen på ett kostnadseffektivt sätt.

Läs mer!

FF
Takpanelen KS1000 FF har en trapetsprofil och en tjocklek på upp till 200 mm. K-Roc® Isoleringskärnan av mineralull ger exceptionellt bra brandskydds- och ljudisoleringsegenskaper för ditt tak.

Läs mer!


Hjälp i projektets alla skeden
Vi hjälper dig gärna i alla skeden i ditt projekt. Med vår långsiktiga erfarenhet kan vi erbjuda kundsupport, teknisk produktutbildning och support i alla faser av byggprojektet. Kontakta oss så att vi kan erbjuda en helhetslösning genast i början av projektet.
Kontakta oss!

Referensprojekt från Kingspan AB

NKS - Nya Karolinska Solna

NKS - Nya Karolinska Solna

Nybyggnad | Solna | 0,5-4 mdkr

Nybyggnad av sjukhus/lasarett som består av en byggnad i Solna. Själva byggna...

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår