KINGSPAN QUADCORE

Datum: 8 Nov 2021

Våra sandwichpaneler erbjuder designfrihet men det är på insidan den stora skillnaden är.

Genom att koppla samman interna och externa perspektiv på ett intelligent sätt har vi gjort ett vetenskapligt genombrott: Utvecklingen av vårt revolutionerande QuadCore™-skum. Den nya isolerkärnan har flera unika fördelar. Som högpresterande kärnelement i våra isolerade väggpaneler ger det bästa termiska prestanda i branschen, utmärkt brandskydd och bättre hållbarhet. För termiska prestanda lämnar vi dessutom 40 års garanti.

QuadCore skapar helt nya förutsättningar för planeringen av energieffektiva byggnader. Nya och innovativa system som QuadCore innebär helt nya möjligheter att minska energiförlusterna. Resultatet är sandwichelement med en värmekonduktivitet på rekordlåga 0,018 W/mK – helt unikt!

Optimerad energibesparing innebär drastiskt minskade energikostnader. Att dimensionera fläkt- och klimatanläggningar utifrån den här grundprincipen ger mycket stora ekonomiska fördelar Med QuadCore investerar du i byggnadens energieffektivitet och undviker onödiga merkostnader. ”Less is more” gäller verkligen här!

Läs mer om Kingspan QuadCore
https://www.kingspan.com/se/sv-se/produkter/sandwichelement/quadcore-systems


Vänligen kontakta våra försäljningsrepresentanter vid frågor
https://www.kingspan.com/se/sv-se/produkter/sandwichelement/kontakta-oss/forsaljning

Referensprojekt från Kingspan AB

NKS - Nya Karolinska Solna

NKS - Nya Karolinska Solna

Nybyggnad | Solna | 0,5-4 mdkr

Nybyggnad av sjukhus/lasarett som består av en byggnad i Solna. Själva byggna...

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår