Bygg mer effektivt med Kingspan Karrier

Datum: 13 Sep 2021

Karrier är här för att göra arkitektoniska fasadbeklädnader mer kostnadseffektiva, snabbare att installera och mer miljövänliga. Karrier-systemet bygger på QuadCore®-teknik, en sluten cellisolering som har utvecklats av Kingspan. Den åstadkommer högsta möjliga prestanda för sluten cellisolering gällande brandkrav, termiskt motsånd, miljöpåverkan samt livslängd.

Karrier-systemet är utformat speciellt för att stödja ytterligare beklädnad. Ytterligare beklädnadsmaterial kan fästas direkt på Kingspan Karrier-panelen och man kan även använda lättviktigta stödprofiler, vilket kortar installationstiden med upp till hälften jämfört mot traditionellt ventilerade fasadlösningar. Då isoleringen är fuktavvisande, är Karrier-panelerna resistenta mot mögel, svampar och skadedjur kan därför monteras oavsett väderlek.

Läs mer i vår nya broschyr!Snabbare installation
Karrier handlar om snabbhet och enkelhet. De tunnare och lättare panelerna kräver färre beslag under installationen och kan transporteras mer effektivt, vilket minskar monteringstiden och transporttiden.

Panelerna kan lyftas på plats antingen manuellt eller installeras med hjälp av en mekanisk lyftanordning.

Läs mer!


Välj ditt regnskyddsalternativ
Karrier-systemet kan appliceras med ett brett utbud av beklädnadslösningar som HPL, ACM, fibercement, keramik, nät eller prefabricerade aluminiumkassetter.

Välj önskade regnskyddsbehandlingar eller kassettalternativ, definiera de parametrar som behövs för projektet och kontakta oss för mer information!

Ny broschyr!

Mer om produkten Karrier System

Karrier System

Fabrikskonstruerade byggnadsfasader.

Karrier System

Karrier System

Produktinformation

Läs mer

Karrier System
Bim - Objekt
Installationsanvisningar
DWG (CAD) Detaljer
Bim - Objekt

Referensprojekt från Kingspan AB

NKS - Nya Karolinska Solna

NKS - Nya Karolinska Solna

Nybyggnad | Solna | 0,5-4 mdkr

Nybyggnad av sjukhus/lasarett som består av en byggnad i Solna. Själva byggna...

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår