Siedle Smart Gateway - din gateway till IP-världen

Datum: 9 Jan 2020

Möjligheterna är många: med Siedle Smart Gateway - IP-gränssnitt får du en komplett lösning för IP-videodörrtelefoni. Du behöver inte nödvändigtvis vara hemma för att ta emot och besvara dörrsamtalet. Det kan hända var du än är i världen. Med andra ord är det möjligt att se den ringande besökaren på din smartphone, surfplatta eller dator, öppna röstanslutningen och sedan ge åtkomst till byggnaden, vare sig det är hemma, utanför eller på jobbet.

Siedle-appen gör vardagen säkrare och lite enklare
Siedle är marknadsledande inom att skapa lösningar som kombinerar säkerhet, användarvänlighet och vacker design med kvalitetsmaterial och intelligenta tekniska lösningar. En app-styrd dörrtelefon är Siedles erbjudande om en modern lösning som både klär en byggnad och ger ultimat säkerhet och komfort för användaren.

Med Siedle-appen kan du använda din dörrtelefon även om du inte är i närheten av den. Oavsett om du är i trädgården, upptagen någon annanstans i huset eller på annan plats, kan du ta emot samtal från din dörrtelefon, se vem som ringer och sedan bestämma om du vill prata med honom eller bara öppna dörren. Det betyder att du kan släppa in gäster innan du ens själv dykt upp, eller så kan du sitta på jobbet och släppa in hantverkare eller andra istället för att sitta hemma och vänta på dem. Samtidigt säkerställer en inbyggd säkerhetskontroll i Siedle-appen att dörren inte öppnas förrän den virtuella nyckeln i appen dras in i låssymbolen.

Siedle Starter Kit - ett attraktivt erbjudande
Det finns ingen kompromiss på någon front, därför kan Siedle erbjuda dörrtelefonlösningar som uppfyller dina specifika behov. Det nya startpaketet Smart Gateway är den perfekta introduktionen till IP-världen - dessutom till ett bra pris. Siedle-startpaket som innehåller Siedle Compact-kamerasystem för dörrtelefon, Siedle Smart Gateway och Siedle-app för Android och iOS. Startpaketet är ett attraktivt erbjudande för småhus eller småföretag som vill ha sin dörrkommunikation på en smartphone. Gränssnittet möjliggör mobil dörrkommunikation på smarttelefonen, men också integration av en KNX Smart Control-panel från Jung.

Väl genomtänkt och enkel installation
Siedle Smart Gateway är också mångsidig när det gäller installation. Installation är extremt enkel och snabb. Siedle-appen kan användas på några sekunder. När Smart Gateway har installerats och konfigurerats genereras en QR-kod i Smart Gateway-administrationsgränssnittet. Genom att skanna koden ansluts Smart Gateway automatiskt till den mobila användarenheten - så smarttelefonen blir en mobil telefonsvarare för porttelefonsystemet. Som en extra bonus kan de befintliga Siedle-porttelefonsystemen utökas med en Smart Gateway.

Mer information: http://www.siedle.se - tel. 77 1188 890

Mer om produkten Passerkontroll

Passerkontroll

Fingeravtrycket, en sifferkod, ett kort eller en transponder: Alla kompletterar eller ersätter den vanliga nyckeln. Siedle integrerar modern passerkontroll i kommunikationssystemen Siedle Steel och Siedle Vario.

Fingerprint

Läs mer

Elektronisk nyckel

Läs mer

Kodlås

Läs mer

Kortläsare

Läs mer

Användningsspektrum

Läs mer

Nedladdning

Läs mer

Katalog

Läs mer

Konfigurator

Läs mer

Siedle - Kvalitet på tröskeln

Läs mer

Kataloger och broschyrer

Läs mer

Teknisk dokumentation

Läs mer

Referensprojekt från Siedle Nordic Filial Sverige

Chesa Futura

Chesa Futura

St. Moritz

Hotel Q

Hotel Q

Berlin

Antivilla

Antivilla

Berlin

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår