SIEDLE introducerar ny porttelefonserie

Datum: 19 Jan 2017

Enkel och kompakt
Med den nya Basic-satsen erbjuder SIEDLE kvalitet utan kompromisser. Den nya Basic-satsen är liten och kompakt. Den är enkel att placera och mycket enkel att arbeta med för hantverkaren. Den nya Basic-satsen ligger i linje med SIEDLES målsättning att det ska vara möjligt att anpassa porttelefonen till arkitekturen, omkringliggande material och personliga önskemål.

Komfort och funktion
SIEDLE-satsen kombinerar funktion och enkelhet, är otroligt enkel att använda och ligger rätt i pris. Installationen är automatiserad med Plug+Play, en perfekt kombination av enkelhet och funktion.

Ute och inne: Flexibilitet
De nya kompakta dörrstationerna är helt vita och försedda med en ny strömförsörjning som bidrar till en enkel och okomplicerad start i SIEDLEs värld. Basic-satserna baseras på In-Home-bussen, och till skillnad från tidigare satser kan de nya utökas. Varje Basic-sats kan kompletteras med extra dörrstationer och extra svartelefoner, samtalet kan dessutom kopplas vidare till en mobiltelefon via SIEDLE DoorCom. Audiosatsen finns från 1 till 4 bostadsenheter, videosatsen till 1 eller 2 bostadsenheter.

De största fördelarna:
  • Helt vit
  • Högtalande audio
  • Kan efterföljande utökas
  • In-Home-buss (äkta 2-tråds buss med automatiserad driftsättning)

Referensprojekt från Siedle Nordic Filial Sverige

Chesa Futura

Chesa Futura

St. Moritz

Hotel Q

Hotel Q

Berlin

Antivilla

Antivilla

Berlin

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår