Siedle introducerar ett nytt material: PVD-beläggning

Datum: 27 Apr 2017

De två exklusiva och populära designlinjerna Siedle Steel och Siedle Classic får en ansiktslyftning: Siedles dörrstationer finns nu även i massivt specialstål med PVD-beläggning. Den fysiska processmetoden garanterar perfekta ytor med lysande färgkvalitet och utmärkta mekaniska egenskaper.

En noggrant bearbetad, oföränderlig och väderbeständig yta
Beläggningen appliceras med hjälp av en fysisk ångbeläggningsprocess (physical vapour deposition: PVD). Denna metod gör det möjligt att applicera extremt beständiga, metallartade beläggningar. De garanterar en noggrant bearbetad, oföränderlig och väderbeständig yta ovanpå borstat specialstål. Beläggningen är mycket tunn, så strukturen i den borstade metallen förblir synlig.

Fyra färger
PVD-beläggningen som, beroende på ljusets instrålning, lyser svagt med en silkeslen glans, finns i färgerna mässing, koppar, titan och svart. Alla färgerna ger extra flexibilitet för utformningen av entrén.

Siedle Steel
Det högkvalitativa systemet Siedle Steel är känt för sin eleganta estetik. Systemets kännetecken är dess osynliga infästning, de fullständigt plana ytorna av massiv metall och den precision med vilken alla kanter och utskärningar görs. Siedle Steel-anläggningarna planeras och utförs unikt efter beställarens önskemål. Den eleganta dörrstationen är ett vackert komplement till alla hem och ger entrén en dynamisk och sofistikerad look. Steel-designen gör att materialets estetik kommer helt till sin rätt.

Siedle Classic
Siedle Classic är en modern tolkning av den klassiska dörrstationen: En främre platta av metall med högtalargaller och knappsats – den är toppmodern när det gäller design, teknik, material och bearbetning. Den har en särskilt genomförd sensibilitet och är ett riktmärke för kvalitet. En kombination av teknik och design som andas lyx.

Referensprojekt från Siedle Nordic Filial Sverige

Chesa Futura

Chesa Futura

St. Moritz

Hotel Q

Hotel Q

Berlin

Antivilla

Antivilla

Berlin

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår