Siedle Classic med PVD-beläggning

Datum: 21 Sep 2017

Porttelefonanläggning i Musikhuskvarteret, Aalborg – det eleganta välkomnandet vid tröskeln, när arkitektur och design smälter ihop.

Ingången till en byggnad skapar den besökandes första intryck, och det är en stor del av husets identitet. Därför bör arkitektur och design, passagen mellan utomhus och inomhus, skapa en sammanhängande enhet. Det upplever man i det exklusiva bostadsområdet Musikhuskvarteret i Aalborg, där tröskeln vaktas av en Siedle Classic porttelefonanläggning med video. Musikhuskvarteret, som ritats av Schmidt Hammer Lassen Architects, kallas också Aalborgs ”Mini Manhattan”, och ger de boende en imponerande utsikt över Aalborgs nya hamnområde och Limfjorden.

Dörrstationer med PVD-beläggning i koppar
Musikhuskvarteret valde video-dörrstationer med åtkomstkontroll från designserien Siedle Classic med den alldeles nya PVD-beläggningen i koppar. En nyans som fångar upp, reflekterar och varierar färgpaletten i bostadsområdets förstklassiga material. En fin, varm minimalism som både är modern och tidlös. Anläggningarnas papperstunna PVD-beläggning är så robust och väderbeständig, att till och med det hårda kustklimatet inte skadar den. Det metalliska utseendet och de exklusiva ytorna ger spännande nya tolkningar av ädelstålets yta.

Nya färger
Siedle erbjuder nu ett utökat exklusivt färgspektrum som återger moderna tendenser inom arkitektur och design, samtidigt som de har en utomordentlig kvalitet, genom de nya PVD-ytorna koppar, mässing, titan och svart till dörrstationerna i designserierna Siedle Steel och Siedle Classic samt till alla svarstelefoner med metallytor. De innovativa ytorna ger nya utformningsmöjligheter både inomhus och utomhus; diskreta, minimalistiska, rena – eller tydligt framhävande.

Referensprojekt från Siedle Nordic Filial Sverige

Chesa Futura

Chesa Futura

St. Moritz

Hotel Q

Hotel Q

Berlin

Antivilla

Antivilla

Berlin

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår