Nya alternativ för individuella och skräddarsydda lösningar

Datum: 21 Mar 2018

Om du är intresserad av att designa din egen dörrtelefon, t.ex. i stål med ingraverat namn, finns det nya möjligheter. Siedle, en specialist inom skräddarsydda, ultimata kommunikationslösningar, erbjuder nu inskrifter med hjälp av laserskärteknik, enligt kundens önskemål.

Laserinskrifter är den nya standarden
Den gemensamma nämnaren för alla Siedle-produkter är att man tänker på både helheterna och detaljerna. Laserinskrift är den nya standarden för bokstäver på metalldörrstationer. Lasergravyr är extremt exakt och detaljerad. Således är den högteknologiska metoden perfekt anpassad efter materialet i fråga och ger en lång rad fördelar. Det finns en mängd möjligheter: oavsett om det är tecken och siffror på uppringningsknappsatser och brevlådor eller annan individuell information, som husnummer och våning, gatu- och företagsnamn, symboler, piktogram eller logotyper, ger lasergravyr ett vackert och tydligt uttryck.

Perfekt anpassad
Siedle erbjuder en perfekt anpassad lasermetod för nästan vilken metallyta som helst. På borstat ädelstål, högglanskrom och mässing, glimrar inskriften metalliskt. På PVD-beläggningar ger inskriptionen en ädel, matt look, och med brun mässing kommer den naturliga mässingsfärgen till uttryck. Laserinskriften ger en mörk effekt på anodiserat aluminium, vilket gör att man undviker speglingseffekter.

Helt individuellt
Man kan förverkliga många speciella önskemål med laserinskrift, till exempel en företagslogotyp på en yta upp till 480 x 800 mm. Om det inte är tillräckligt stort, testar Siedle även individuella önskemål som överstiger den storleken.

Siedle – precision som håller
Laserinskrift ger många fördelar. På grund av den högre kontrasten är den vanligtvis mer läsbar än gravyr. Hög kvalitet och en exakt framtoning är en självklarhet. Lasertekniken garanterar en plan inskrift som är hållbar och väderbeständig. Även de finaste detaljerna blir snyggt ingraverade i ytan.

Ytterligare information: www.siedle.se, Tel: 677 1188 890.

Referensprojekt från Siedle Nordic Filial Sverige

Chesa Futura

Chesa Futura

St. Moritz

Hotel Q

Hotel Q

Berlin

Antivilla

Antivilla

Berlin

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår