Ett optimalt sandwichelement

Datum: 14 Jun 2020

Sandwichelement med avancerad QuadCore-teknik.

En sluten cellstruktur och unik tillverkningsteknik i QuadCore®, ger marknadens bästa värde gällande termisk prestanda för sandwichpaneler.

Bättre isoleringsvärde och 40-års garanti
Med ett lambda-värde på 0,018 W/mK har QuadCore 20% bättre prestanda än vanlig PIR-isolering med samma tjocklek. Med sin QuadCore-teknik kan Kingspan ge 40 års garanti i termiska egenskaper.

Utmärkt brandprestanda
QuadCore-isolering har den bästa klassificeringen relaterad till rökproduktion: "s1", lägsta utsläpp och bästa reaktion mot brand i sitt segment: B-s1, d0 acc. EN-13501-1. Dessutom dokumenterade brandegenskaperna med fullskaliga tester som FM 4881 och SP Fire 105.

Miljövänlig
QuadCore-produkter har mycket låg global uppvärmningspåverkan och noll ODP. Allt är miljövänligt och helt återvinningsbart. Att använda QuadCore-element i ditt projekt kommer att bidra till att uppnå goda möjligheter i miljöcertifieringar från t.ex BREEAM och LEED, och inte minst hjälpa vår planet mot en renare framtid i fall av minskade koldioxidutsläpp.

Introduktion av Planet Passionate - Kingspan nya 2030 Sustainability Vision

Referensprojekt från Kingspan AB

NKS - Nya Karolinska Solna

NKS - Nya Karolinska Solna

Nybyggnad | Solna | 0,5-4 mdkr

Nybyggnad av sjukhus/lasarett som består av en byggnad i Solna. Själva byggna...

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår