Björkvallens IP

Björkvallens IP i Önneköp har utvecklats till en multifunktionell idrottsplats.
Missa inte nya affärsmöjligheter på projektmarknaden, testa BYGGFAKTA SMART. Du får en gratis lista med planerade byggprojekt här
Byggfakta

Inblandade företag

Unisport Sverige AB

Här kan nu fotboll kombineras med spontanidrott och träning i olika former. Arenan som fått namnet "Mitt andra hem" erbjuder något för alla.

Idrottsföreningen har under de senaste åren brottats med vikande medlemsantal. Då kläcktes idéen om en multisportarena. Syftet med att utveckla den gamla idrottsplatsen var att skapa ett intresse för föreningen och att skapa en samlingsplats för hela byn. En härlig plats att hänga på där spontanidrott, lek och rörelse blir ett naturligt inslag i vardagen, tillgängligt för alla.

Förutom fotbollsplan finns nu utegym, padelbana, multiarena med möjlighet att utöva flera olika idrotter, motorikbana, streetbasket och väderskyddad mötesplats.

Projektet är finansierat av: Arvsfonden, RF-SISU, Mitt Skåne Utveckling, Färs & Frosta Sparbanksstiftelse och Hörby Kommun.


Relaterade projekt

100% återvinningsbart konstgräs och fallskydd på Gamlegårdens aktivitetsområde

Ny multiarena i Guldsmedshyttan

Ny multiarena i Guldsmedshyttan

Lindesberg

En multiarena med konstgräs där ungdomarna i området kan spela alla möjliga s...


Projekt utegym på Umeå Universitet

Projekt utegym på Umeå Universitet

Umeå

Utegym ger ett rörelserikt campus


Täcksystem för is till Ljungby Arena

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår