Uppsala Summer Zone

Missa inte nya affärsmöjligheter på projektmarknaden, testa BYGGFAKTA SMART. Du får en gratis lista med planerade byggprojekt här
Byggfakta

Inblandade företag

Unisport Scandinavia AB

Som ett led i att öka antalet aktiva barn och ungdomar samt verka för en mer inkluderande och jämlik fritid så har Uppsala kommun i sommar öppnat Uppsala Summer Zone.

Uppsala Summer Zone är en 6 360 kvadratmeter stor aktivitetsyta öppen för alla, hela sommaren. Innebandy, futsal, volleyboll, minitennis, streetbasket, badminton, hängytor, lekyta med olika spel, kiosker, pumptrack och massa annat kul finns på plats.

Här har lokala föreningar öppen verksamhet där alla får möjligheten att prova på en aktivitet helt gratis. Personal från Fritid Uppsala finns på plats vardagar 9–21 och helger 10–19.

Unisport har levererat Bergo sportgolv i olika färger över hela ytan. Det är Unisports största projekt av sportgolv för utomhusbruk hittills. Vi har även levererat pumptrack, basketmål, innebandymål, fotbollsmål, tennisnät, klubbor mm.

Stort tack Uppsala kommun för ett bra samarbete. Vi tycker det känns mycket bra att vara delaktiga i projekt som leder till ökad aktivitet hos barn, ungdomar och vuxna, Live to move, Move to live!


Produktkopplingar

Multisport och näridrottsplatser

En näridrottsplats, även kallad multiarena eller miniarena, skapar en naturlig samlingsplats där alla, oavsett ...


Relaterade projekt

Ny multiarena i Guldsmedshyttan

Ny multiarena i Guldsmedshyttan

Lindesberg

En multiarena med konstgräs där ungdomarna i området kan spela alla möjliga s...


Projekt utegym på Umeå Universitet

Projekt utegym på Umeå Universitet

Umeå

Utegym ger ett rörelserikt campus


Utegym en del i satsning på spontanidrott

Utegym en del i satsning på spontanidrott

Sölvesborg

Fokus på paraidrott, tillgänglighet och spontanidrott


Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår