Bekvämt boende med Siedle och Jung

Datum: 5 Okt 2017

Den smarta lösningen kombinerar bekvämlighet, säkerhet och energieffektivitet.

KNX-tekniken från Jung ger ett enkelt och energieffektivt system som uppfyller framtidens krav på ”smarta hem”. KNX ger möjlighet att styra sådant som belysning, temperatur, persienner, tv och andra hemfunktioner.

Allt styrs med ett tryck på en knapp, vilket gör vardagen både behaglig och säker. Detsamma gäller när man ska lämna hemmet. Med ett tryck på en knapp, kan man vara säker på att lampan är släckt, gardinerna neddragna, värmen sänkt och larmsystemet aktiverat.

Jungs ”Smart home” skapar trygghet och gör vardagen bättre. I det smarta hemmet är de tekniska funktionerna hopkopplade med varandra och är bekväma att använda genom olika kontrollpunkter – däribland mobila enheter. Den intelligenta närvarosimuleringen samt larm- och övervakningstekniken ger högre säkerhet och en bra känsla när man inte är hemma.

En ”Smart home”-lösning från Jung tar över kontrollfunktionerna. Den centrala idén är att göra det enkelt och säkert att använda, alltid med de boendes behov i tankarna. Smarta bostäder har också potential för att bli grönare och billigare: Vatten- och energiövervakningsverktyg och program för optimering av energiförbrukningen kan medföra att vatten- och energiförbrukningen sänks, vilket kan sänka utgifterna och minska vårt koldioxidavtryck.

Siedle och Jung: Två specialister, ett system Siedle, som är specialister inom byggnadskommunikation, och Jung, som är specialister på teknik för byggnadssystem, förenar sina krafter så att den moderna tekniken förenas med en vacker design. Det betyder att samarbetet ger högre säkerhet och större bekvämlighet.

Siedle och Jung erbjuder alltså designmässiga och tekniska totallösningar av hög kvalitet med stor allsidighet, med allt från kontaktsystem, svarstelefoner, byggnadsautomation till hela Siedle-sortimentet inom dörrkommunikation. Och självklart går det att använda alla funktioner i huset via en Iphone eller en Ipad. Med andra ord en totallösning för bekvämt boende.

Mer information: www.siedle.dk, tel. 7022 0002

Referensprojekt från Siedle Nordic Filial Sverige

Chesa Futura

Chesa Futura

St. Moritz

Hotel Q

Hotel Q

Berlin

Antivilla

Antivilla

Berlin

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår