Vi söker hjältar!

Datum: 3 Maj 2021

När olyckan är framme behövs det inte bara rätt Första Hjälpen-produkter på plats utan också människor som vågar agera och har rätt kunskap. Just nu söker vi människor som har hjälpt kollegor vid nödsituationer eller som på olika sätt bidrar till att skapa en säker arbetsplats. Kanske är det kollegan som snabbt var redo med Första Hjälpen materialet vid en olycka, eller medarbetaren som alltid ser till att allt finns påfyllt om något skulle hända.

Några utvalda hjältar kommer att hyllas i vårt internationella initiativ mot en säkrare arbetsplats. Personen kommer få chansen att bli intervjuad och synas i våra kanaler – och framförallt, veta hur tacksam just du är för den personen. Så hjälp oss att hitta dessa hjältar som förtjänar att hyllas redan idag! Besök vår hemsida.

Nominering:
Hjälp oss att hitta alla fantastiska människor som agerat vid en arbetsplatsolycka. Dela berättelsen och tipsa om en person som du tycker borde hyllas och ge den chansen att synas i vår internationella kampanj mot säkrare arbetsplatser. Besök vår hemsida och nominera din kollega redan nu!

Om Cederroth First Aid:
Cederroth Första Hjälpen-produkter är en välbekant syn på många arbetsplatser i allt fler länder. Sedan mitten av 1970-talet har vi utvecklat och marknadsfört innovativa produkter och lösningar som gör det möjligt för lekmän att ge Första Hjälpen utan speciella förkunskaper.

Stor vikt har därför lagts på att göra våra lösningar enkla och funktionella. Cederroth Första Hjälpen-stationer innehåller produkter för att kunna hantera flera typer av skador. Stationerna är lättöverskådliga och utformande så att det går enkelt och snabbt att hitta rätt produkt. På produkterna finns det tydliga illustrationer vilket gör det möjligt för alla människor att ge Första Hjälpen utan några förkunskaper.

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår