Grönt blir grönare och mer välutrustad

Datum: 22 Jun 2022

Cederroth Första Hjälpen-station blir nu ännu mer välutrustad

Vi uppdaterar Cederroth Första Hjälpen-station med det populära Cederroth Soft Foam Bandage Beige. Ett elastiskt självhäftande limfritt plåster för maximal rörlighet. Soft Foam Bandage är ett innovativt komplement till traditionella plåster, när du behöver en flexibel, snabb och skyddande lösning som sitter kvar när du arbetar med händerna. Förbandet passar på alla typer av små sår oberoende av värme, kyla, vått eller torrt. Klibbar inte fast i hud eller hår och sitter kvar även i vatten. Första Hjälpen-stationen är utrustad med en smart Soft Foam Bandage dispenser med hjälp av den skär du enkelt av en lagom stor bit.

Cederroth Första Hjälpen-station är basen i Första Hjälpen-utrustningen. Den innehåller produkter för att kunna hantera flera typer av skador, så som Blodstoppare, Burn Gel och Eye & Wound Cleansing spray.

Grönt blir nu ännu grönare

Den grönfärgade plasten i Cederroth Stationer är nu tillverkade av >85% återvunnen plast. Vi tar hand om delar från gamla kylskåp och ger dem nytt liv i Första Hjälpen-produkter, vilket ger 90% lägre CO2-utsläpp jämfört med att producera ny plast. Samtidigt blir våra ytterkartonger tillverkade av 90% returfiber.

Läs mer om Cederroths hållbarhetsarbete här

Mer om produkten Stationer

Stationer

Cederroth Första-Hjälpen har lösningar som gör det möjligt för alla människor att ge Första Hjälpen utan speciella förkunskaper. Med vår innovativa serie av Första Hjälpen-stationer har varje arbetsplats utifrån sina behov en egen liten akutmottagning för maximal beredskap när olyckan är framme.

Cederroth Wound Care Dispenser
First Aid Station
First Aid & Burn Station
Eye Wash Station
Första Hjälpen-skåp Double Door
Första Hjälpen – tavla Mini
Första Hjälpen – skåp Mini
Cederroth First Aid & Burn Station - Beskrivningstext
Cederroth First Aid Station - Beskrivningstext
Cederroth Första Hjälpen-skåp Double Door - Beskrivningstext
Cederroth Första Hjälpen-skåp Mini - Beskrivningstext
Cederroth Första hjälpen-tavla Mini - Beskrivningstext
Cederroth Wound Care Dispenser - Beskrivningstext
Cederroth Wound Care Dispenser Blue - Beskrivningstext
Skylt Bår - Beskrivningstext
Skylt Första Hjälpen - Beskrivningstext
Skylt Ögondusch - Beskrivningstext
Skylt Riktningspil - Beskrivningstext

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår