Tre enkla sätt att hjälpa dina kunder spara energi

Datum: 9 Feb 2023

Husägare letar efter effektivare uppvärmningsalternativ på grund av stigande energipriser. Här visar vi dig tre enkla sätt att hjälpa dina kunder minska sina energiräkningar – och samtidigt få bättre komfort:

1. Byt ut gamla pumpar mot energieffektiva
Visste du att omkring 50 % av Europas värmesystem är ineffektiva? Du kan ändra på det och det är en bra affär för dig också. Läs mer om hur du kan hitta de mest energieffektiva pumparna för dina kunder.

JA, VISA MIG

2. Driftsätt värmesystem korrekt
Vi vet att det är utmanande och tidskrävande att driftsätta ett värmesystem korrekt. Ta en titt på filmen ”enkel pumpinstallation” – och var uppmärksam på den smarta Grundfos AUTOADAPT. Den kan bli din nya bästa vän när det gäller snabb och enkel driftsättning.

SE FILMEN HÄR

3. Säkerställ en jämn värmefördelning i alla rum
Många värmesystem fungerar inte effektivt, vilket innebär att dina kunder sitter där med ojämn värme, hög energiförbrukning och bullriga radiatorer. Det går snabbt och lätt att ordna det för dina kunder. Du behöver bara göra hydronisk injustering på Grundfos sätt. Läs mer och ladda ned GO Balance-appen – så att du kan arbeta snabbare och smartare.

BERÄTTA MER

Ta fram dolda energibesparingar!
Just nu letar många husägare efter sätt att spara energi och det finns en dold potential i ineffektiva pumpar. Många hem och bostadshus är utrustade med äldre och ineffektiva pumpar som orsakar överdriven strömförbrukning, vilket kan bli dyrt för dina kunder!

Använd vår grundläggande Energy Check checklista i fyra steg för att se om dina kunders pumpar bör ersättas med nyare, effektivare modeller.

LADDA NED CHECKLISTA

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår