Få rätt tryck i kranen och till bevattningen

Datum: 23 Maj 2023

Grundfos har ett brett utbud av pumpar som alla ser till att du får rätt vattentryck och att det blir bekvämt att bo i hus. Men vad är skillnaden och vilken ska du välja?

Dränkbara pumpar för djupborrade brunnar - SQ- & SQE-pumpar
Våra dränkbara pumpar är pålitliga och ger hushåll med egen brunn jämnt tryck och trygg tillgång till vatten. SQ-familjens pumpar lämpar sig särskilt väl för enskilda mindre hushåll och vattensystem. SQE är dessutom en av de mest avancerade dränkbara pumplösningarna för hushållsapplikationer. Den är utrustad med en permanentmagnetmotor och du kan justera prestandan genom en extern styrenhet

Nyheter i SCALA-familjen
SCALA1 – För utomhusbruk. Robust med pålitligt tryck och stöd för sugledning

SCALA1 är det perfekta valet för utomhusbruk i applikationer med sugledning. Den ger ett konstant tryck av 4,5 bar och med Grundfos GO-appen kan du kontrollera den direkt i mobilen. Det är extra smidigt för att exempelvis schemalägga bevattning i en trädgård eller stänga av och sätta på pumpen.

SCALA2 – För inomhusbruk. Varierbart tryck och tystgående
SCALA2 är det bästa valet för att öka ett befintligt inkommande vattentryck i bostäder med upp till tre våningar och åtta tappställen. Den har en permanentmagnetmotor som gör att man kan variera trycket utifrån behov. Inbyggd varvtalsreglering ger dessutom ett perfekt konstant vattentryck och med sina 47 decibel är den fantastiskt tyst – faktiskt tystare än en modern diskmaskin.

“SCALA2 upptäcker förändringar i vattentrycket och justerar sig omedelbart. Exempelvis påverkas inte temperatur och tryck i duschen av att bilen tvättas på utsidan av huset och att kökskranen rinner med full styrka,” förklarar Carl Godmark, Försäljningschef VVS.Missa inte vår pumpguide för tryckstegring! I filmen och dokumentet får du veta hur du väljer rätt pump i tre enkla steg. På vår hemsida kan du också lära dig mer om våra digitala verktyg för att mäta vattenförsörjning och se hela vårt pumputbud för att hitta rätt applikation som passar dina behov.

Utforska Grundfos pumpar och lösningar genom att trycka på knappen nedan.

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår