Innovation möter tradition: Søllerød Park förnyas med Grundfos MIXIT!

Datum: 13 Maj 2024

Kliv in i en värld av förnyelse och komfort i Søllerød Park, där det förflutnas charm möter framtidens teknik med Grundfos MIXIT. Följ med på en resa genom detta ikoniska bostadsområde och upptäck hur vår avancerade lösning har förändrat vardagen för de boende.

Med årtionden av historia bakom sig har Søllerød Park alltid varit en symbol för klassisk arkitektur och tidlös elegans. Men även de mest ikoniska platserna behöver en uppgradering. Grundfos MIXIT har inte bara uppgraderat, utan revolutionerat hur vi uppfattar komfort och effektivitet i våra hem.

Ta inspiration från Søllerød Parks engagerade team, driftchefen Lars Mølbak och hans kollega Thomas Ottesen, som har gjort det till sitt uppdrag att skapa en bostadsmiljö där de boendes välbefinnande är av största vikt.

- Många av de boende i parken har flyttat hit från Köpenhamn. Jag tror att det är en trygghet för dem att det är lätt att komma i kontakt med service och att anläggningar, vatten, värme etc. alltid är stabila. Det är också trevligt för oss, för vi vill naturligtvis göra Søllerød Park till den bästa möjliga platsen att bo på", säger Lars Mølbak.

Läs hela artikeln här

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår