Ta ditt mästerverk till liv med 3M™ DI-NOC™ Architectural Finishes

Datum: 30 Jun 2021

3M kombinerar expertis i materialvetenskap med design för att skapa DI-NOC™ Architectural Finishes. De ser inte bara vackra ut, men de varar längre än traditionella lösningar och har en förbättrad hållbarhet. Med över 1000 olika designs att välja ifrån så är det lätt att hitta en finish som tar ditt mästerverk till liv.

En av fördelarna med att använda DI-NOC™ Architectural Finishes är att det är enkelt att reparera i jämförelse med andra alternativ som HPL och riktigt material som sten och trä. Däremot, inte alla arkitektoniska finishes fungerar likadant. Några av materialkonstruktionerna krymper över tid vilket kommer att utesluta möjligheten att utföra dessa verkningsfulla och kostnadseffektiva lagningar.

Användningen av tapetsömmar som en avslutande behandling för DI-NOC™ Architectural Finish installationer är tvunget för att få ett verkligt hög kvalitets resultat, men inte alla arkitektoniska finishes gör denna teknik möjlig. Om materialkonstruktionerna krymper över tid så förhindrar det användningen av tapetsömmar och kräver istället användningen av överlappande sömmar som ser oavslutade och oprofessionella ut.

3M fortsätter att vara en global ledare i ariktektoniska finish filmer därför att de tillverkar sina egna produkter och var först med att introducera denna teknologi. De använder sig av materialvetenskap och design för att ta fram de mest innovativa produkterna till marknaden. En del arkitektoniska finish filmleverantörer ompackar bara produkter ifrån andra tillverkare.

Välj DI-NOC™ Architectural Finish som kommer att tillåta dig att uppdatera och förnya din anläggning på en budget och ge båda hållbarhet och lägre underhållskostnader.

För mera information eller om du skulle vilja tala med en 3M expert,
besök gärna: 3M.sv/KontaktaArkitektonisk

Mer om produkten 3M™ DI-NOC™ Arkitektonisk design

3M™ DI-NOC™ Arkitektonisk design

3M Arkitektursfolier ger dig den designfriheten som krävs för att ge ditt varumärke liv på ett snabbt och kostnadseffektivt sätt.

3M™ DI-NOC™ Architectural Finishes Ultra-matte
3M™ DI-NOC™ Glass Finishes
New 3M™ DI-NOC™ Architectural Finishes Matte Series Suede Edition

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår