Utöka din kreativa frihet med 3M™ DI-NOC™ Arkitektursfolier

Datum: 8 Nov 2021

Vad är ett mästerverk?
Ett mästerverk förbättrar livet för alla som upplever det. De är vackra föremål inspirerade av naturen och de material som finns till hands – oavsett om det är trä, textil, sten, läder eller metall – det är endast fantasin som sätter gränser.

Varför välja 3M™ DI-NOC™ Arkitektursfolier?
Sortimentet omfattar material och strukturer som tidigare var svåra att använda inom interiörsfinisher, på grund av praktiska begränsningar gällande icke-antändlighet, smidig rengöring och underhåll, hållbarhet och vikt. Vi har utökat stylingutbudet, vilket ger en större frihet i designen. De kan användas permanent och är inte bara avsedda för tillfällig användning.

Dekorativa filmer har vanligtvis en unik lyster och glans som kommer från själva materialet. Den matta serien löser utmaningarna hos matta material med lyster och glans hämtade från 3M:s unika Teknik. Den är också tålig mot fingeravtryck och repor och åtgärdar svaga punkter hos normal matt finish. Den har dessutom överlägsen underhållsmässighet jämfört med befintliga matta finisher med färg.

3M™ DI-NOC™ Arkitektursfolier, en ny uppsättning verktyg
Den nya Premium Wood-serien återger det realistiska utseendet och strukturen hos naturligt trä. Den kontrollerade reflektionen på den matta beläggningstekniken kombineras med både fin- och djup träprägling och högkvalitativt tryck. Denna unika teknik skapar en optimal ton och struktur för varje träslag.

Denna serie innehåller gipsstuckatur, murbruk, terrakotta, oxiderade kopparplattor och metallvävstextilier med vacker ljusreflektion. Dessa industriella materialdesigner är ursprungliga och handgjorda och har en stilsäker oregelbunden struktur, vilket ger dem en känsla som är sofistikerad och samtidigt nostalgisk och varm. Produkterna eliminerar de praktiska begränsningarna vid användning av naturmaterial, såsom kostnaden för skickliga hantverkare, den instabila ytstrukturen och underhållssvårigheter.

3M™ DI-NOC™ Arkitektursfolier eliminerar de praktiska begränsningar som följer med användning av naturliga material, såsom kostnaden för skickliga hantverkare, instabila ytstrukturer och underhållssvårigheter.

Mer om produkten 3M™ DI-NOC™ Arkitektonisk design

3M™ DI-NOC™ Arkitektonisk design

3M Arkitektursfolier ger dig den designfriheten som krävs för att ge ditt varumärke liv på ett snabbt och kostnadseffektivt sätt.

3M™ DI-NOC™ Architectural Finishes Ultra-matte
3M™ DI-NOC™ Glass Finishes
New 3M™ DI-NOC™ Architectural Finishes Matte Series Suede Edition

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår