Skapa ett naturligt mästerverk med 3M™ DI-NOC™ Arkitektursfolier

Datum: 29 Sep 2021

Vad är ett mästerverk?
Ett mästerverk förbättrar livet för alla som upplever det. De är vackra föremål inspirerade av naturen och de material som finns till hands – oavsett om det är trä, textil, sten, läder eller metall – det är endast fantasin som sätter gränser.

Varför välja 3M™ DI-NOC™ Arkitektursfolier?
DI-NOC™ Arkitektursfolier ger dig de naturliga elementens skönhet tillsammans med flera nya mönster, däribland Premium Wood, Metallic Palette och Artisanal, som inspirerar dig till mästerverk. Vi drar nytta av framsteg inom vetenskapen så att du kan fånga världens naturliga skönhet utan att offra en skog eller dina kreativa ideal.

Du kan skapa ett fantastiskt nytt utrymme, snabbt, enkelt och hållbart, eller blåsa nytt liv i ett befintligt utrymme, i princip över natten. Den icke-porösa ytan på DI-NOC™ Arkitektursfolier är inte bara vacker utan också lätt att rengöra och desinficera.

Den nya serien 3M™ DI-NOC™ Arkitektursfolier
Premium Wood-serien är utformad för att matcha det naturliga träets organiska skönhet och gör det lättare än någonsin att använda trä som ett designval. Detta är ett stort steg framåt när det gäller vår förmåga att återge den realistiska strukturen och känslan hos naturligt trä.

Metallic Palette-serien erbjuder en mängd olika metallstrukturer och metallicfärger för att skapa den perfekta ytfinishen för din design. Kollektionen finns i matt, halvmatt, oxiderad, hairline- och slumpmässiga hairline-strukturer, plus en rad färger, däribland fyra silvertoner och champagneguld.

Artisanal-serien innehåller olika industriella materialdesigner, till exempel gipsstuckatur, murbruk, terrakotta, oxiderade kopparplattor och metallvävstextilier med vacker ljusreflektion. Dessa mönster är ursprungliga och handgjorda och har en stilsäker oregelbunden struktur, vilket ger dem en känsla som är sofistikerad och samtidigt nostalgisk och varm.

3M™ DI-NOC™ Arkitektursfolier eliminerar de praktiska begränsningar som följer med användning av naturliga material, såsom kostnaden för skickliga hantverkare, instabila ytstrukturer och underhållssvårigheter.

Mer om produkten 3M™ DI-NOC™ Arkitektonisk design

3M™ DI-NOC™ Arkitektonisk design

3M Arkitektursfolier ger dig den designfriheten som krävs för att ge ditt varumärke liv på ett snabbt och kostnadseffektivt sätt.

3M™ DI-NOC™ Architectural Finishes Ultra-matte
3M™ DI-NOC™ Glass Finishes
New 3M™ DI-NOC™ Architectural Finishes Matte Series Suede Edition

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår