Inblandade företag

Samuelsson & Partner AB

StikkiNikki är ett litet familjeföretag som tillverkar och säljer glass. Texas-födda Nicole (Nikki) som startade företaget 2008, brinner för produktkvalitet, service och arbetsglädje. Glassen som tillverkas i Norra Djurgårdsstaden, levereras dagsfärsk till de åtta glassbarerna runt om i Stockholm.

StikkiNikki driver flera glassbutiker runt om i Stockholm. Säsongsarbete med stor personalomsättning och borttappade eller ej återlämnade nycklar, blev ett problem som behövde lösas. Det digitala låssystemet iLOQ blev den optimala lösningen för StikkiNikki, som nu enkelt kan spärra de nycklar som inte lämnas tillbaka.

Tillsammans med Samuelsson & Partner hittade hon den digitala låslösning som passade hennes verksamhet perfekt. Att enkelt kunna spärra nycklar vid behov, gör att de åtta glassbarerna alltid är säkrade och låssystemet som nytt, år efter år. Sommarens glass är i tryggt förvar och Nikki kan fortsätta glädja alla med sin hemmagjorda, färska glass och inte behöva oroa sig för att det finns massor av nycklar därute, som hon inte har kontroll över.


Produktkopplingar

Digitala Låssystem

Vi är en oberoende beslags- och låsspecialist som arbetar med nya och moderna låssystem.


Relaterade projekt

AG Matbar

AG Matbar

Stockholm


Art Bakery

Art Bakery

Stockholm


Bastard Burger

Bastard Burger

Kungälv


Bistro Bananas

Bistro Bananas

Ombyggnad | Stockholm | Ej officiell

Ombyggnad av restaurang i Stockholm. Själva byggnationen startade april 2015 .


Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår