Ketchup

Missa inte nya affärsmöjligheter på projektmarknaden, testa BYGGFAKTA SMART. Du får en gratis lista med planerade byggprojekt här
Byggfakta

Inblandade företag

Formica Skandinavien AB

Smakfulla designer ur Formica® Impress

Formica® Impress laminat har använts i den trendiga hamburgerrestaurangen Ketchup i Glasgow. Borden fick vackra tomatmönster tillverkade av Rearo som drar blickarna till sig och anknyter till restaurangens klara och starka röda färgtema. De specialdesignade borden har redan installerats i Ketchups filialer på Ashton Lane i västra delen av Glasgow, och i Shawlands i södra delen av staden.

Simon Wild, marknadschef för Formica Limited i Storbritannien och Irland, menar: ”Formica Impress bildservice gjorde det möjligt för designerna att skapa bord med en verkligt unik stil. Den skräddarsydda tekniken gör att man kan ta fram distinkta bilder som exakt passar till designspecifikationerna genom att använda laminat. Bordsytorna blir tåliga och samtidigt vackra och väldesignade.”


Produktkopplingar

Younique® by Formica Group

Ge liv åt en yta genom at skapa ditt eget mönster eller design, eller genom att återskapa ett fotografi eller ...


Relaterade projekt

AG Matbar

AG Matbar

Stockholm


Art Bakery

Art Bakery

Stockholm


Bastard Burger

Bastard Burger

Kungälv


Masthugget 8:10

Masthugget 8:10

Ombyggnad | Göteborg | Ej officiell

Ombyggnad av restaurang i Göteborg. Själva byggnationen startade april 2014 .

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår