McDonald's Nederländerna

McDonald's har cirka 37 000 restauranger i världen, varav mer än 250 i Nederländerna. Effekten är därför enorm, och varje steg som företaget tar gör skillnad. Snabbmatskedjan anser att den position som den befinner sig i medför ett visst ansvar. Företaget arbetar därför med hållbarhet på flera områden, till exempel genom att minska avfallet och ta itu med utsläppen av växthusgaser.
Missa inte nya affärsmöjligheter på projektmarknaden, testa BYGGFAKTA SMART. Du får en gratis lista med planerade byggprojekt här
Byggfakta

Inblandade företag

Dyson

Utmaningen
Bara i Nederländerna tar McDonald's emot tiotusentals gäster varje dag. I sanitetsområdena är det ofta mycket folk, så ett snabbt flöde är viktigt när man väljer en torklösning. Det ställs också höga krav på hygien och hållbarhet, och handtorkarna måste tåla mycket stryk.

Lösningen
Efter omfattande undersökningar valde McDonald's Nederländerna Dyson Airblade Wash + Dry handtork. Under de närmaste åren kommer dessa jet-torkare att installeras i alla filialer. Barbara van der Kolk, Manager Construction New Stores & Design, är mycket nöjd: "Genom att byta till den här typen av utrustning sparar vi vatten, papper och koldioxid för varje torkning. Och på grund av det stora antalet användare är detta en enorm miljöfördel.


Produktkopplingar

Dyson Airblade Wash+dry

Det snabbaste sättet att torka händerna på ett hygieniskt sätt med HEPA-filtrerad luft.


Relaterade projekt

AG Matbar

AG Matbar

Stockholm


Art Bakery

Art Bakery

Stockholm


Bastard Burger

Bastard Burger

Kungälv


Ketchup

Ketchup

Glasgow


Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår