Siedle Vario kompletterar Central Park på det vackraste sättet

Datum: 10 Jun 2019

Avancerad dörrkommunikation för nya bostadshus i gatuområdet Århus i Köpenhamn
Central Park markerar övergången mellan råhamnsmiljön i Nordhavnen och den klassiska Østerbro. Arkitektoniskt lånar bostadsmarknaden från båda miljöerna och blir länken mellan hamnen och staden. Central Park är ett modernt kvarter på totalt 10 200 m², fördelat på 94 lägenheter av varierande storlek och kompletteras med 700 m² affärer och tjänster på bottenvåningen.

Skräddarsydda lösningar tidigt i byggprocessen
Med en designprincip av individualitet, ett kompromisslöst mål med marknadens bästa kvalitet och hållbarhet, erbjuder Siedle skräddarsydda byggkommunikationssystem som förbinder både inomhus och utomhus. Det är mycket viktigt att dörrkommunikation ingår i byggprojektet från början. Siedles skräddarsydda lösningar, som inkluderar de mest avancerade dörrtelefonsystemen, gör det möjligt att möta även de största arkitektoniska visionerna utan att kompromissa med kvaliteten. De anpassade kommunikations- och systemlösningarna utvecklas för det enskilda projektet. En kombination av estetik, sensualitet och funktionell hållbarhet innebär att Siedle kan skapa en övergång mellan inne och ute.

Ett bra exempel på en Siedle-lösning vid ytterdörren
I Central Park, designad av Årstiderne Arkitekter, har rätt kommunikations- och systemlösning för dörrmiljön valts. Vid ingången välkomnas besökare till Siedle Vario i svart högglans, en tidlös design som stämmer mest harmoniskt med byggnadens arkitektur. Ett bra exempel på en Siedle-lösning vid ytterdörren, där design och arkitektur tillsammans skapar en perfekt ram för en arkitektonisk övergripande upplevelse. Siedle är stolt över resultatet och mycket nöjda med det goda samarbetet med installationsföretaget Melph-El ApS.

Mer om produkten Talanläggningar

Talanläggningar

Sedan dörrkommunikationsanläggningen uppfanns, koncentrerar sig Siedle på att kontinuerligt förbättra den. Vi ägnar oss åt denna uppgift sedan mer än 70 år med lidelse, passion och viljan att uppnå perfektionen, vilket återspeglas i alla våra produkter.

Videosystemen

Videosystemen

Produktöversikt

Läs mer

Audiosystemen

Audiosystemen

Produktöversikt

Läs mer

Gränssnitt
Nedladdning
Katalog
Konfigurator
Siedle - Kvalitet på tröskeln
Kataloger och broschyrer
Teknisk dokumentation

Referensprojekt från Siedle Nordic Filial Sverige

Chesa Futura

Chesa Futura

St. Moritz

Hotel Q

Hotel Q

Berlin

Antivilla

Antivilla

Berlin

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår