Siedle gör det igen: Tilldelas ett tyskt designpris

Datum: 20 Nov 2020

Med den attraktiva designen och förmågan att skapa anslutning till framtiden belönas Siedles IQ-svarsapparat med German Design Award 2021.

Siedle IQ-svarsapparat väckte stor uppskattning hos juryn som utdelade det tyska designpriset 2021, där Siedle tilldelades priset ”Special Mention” i kategorin ”Utmärkt Produktdesign”.

Prisbelönt design
Det är ingen överraskning att svarsapparatens design fick priset för utmärkt produktdesign. Designen är nämligen inspirerad av Siedle HT 811-versionen av svarsapparat, som tidigare har fått åtskilliga internationella pris och bevisat sitt värde. Att designen ännu en gång belönas med ett pris är ett tydligt bevis på Siedle-designens varaktiga estetik, genomtänkta funktionalitet och enkla användning.

”Attraktivt alternativ till ett nytt system”
Utöver fokus på designen framhävde juryn att IQ-svarsapparaten kan förlänga livslängden på en befintlig anläggning och göra den mobil med hjälp av en enkel uppdatering:

”Med möjligheten att ansluta äldre dörrkommunikationssystem till smartphone via en app skapades ett attraktivt alternativ till helt nya system. En fantastisk lösning där bekvämligheten med gamla dörrtelefonsystem kan utökas på ett förhållandevis enkelt sätt.”

Och det är mycket enkelt att installera Siedle IQ-svarsapparat. När svarsapparaten är monterad ansluts de boendes smartphone till Siedle-appen. Och så är personen ”good to go” och kan ta emot påringningar på dörren, oavsett var personen befinner sig.

En grön utgångspunkt
Genom uppdateringen med Siedle IQ-svarsapparat har man satt det gröna alternativet i framsätet. De befintliga kablarna återanvänds och en ny, komplex installation undviks. Dörrkommunikationssystem ända från 1952 kan uppdateras på detta sätt och göras mobila.

Läs mer om Siedle IQ-svarsapparat på: www.siedle.se

Referensprojekt från Siedle Nordic Filial Sverige

Chesa Futura

Chesa Futura

St. Moritz

Hotel Q

Hotel Q

Berlin

Antivilla

Antivilla

Berlin

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår