Siedle Classic: Den rätta lösningen

Datum: 24 Aug 2020

Hos bostadsrättsföreningen Gas-Erik har den uttjänta anläggningen bytts ut och man har skapat nytt liv vid tröskeln.

Den framtida kommunikationen mellan boende och gäster är säkrad av Storkøbenhavns Dørtelefon Teknik som är Siedle-partner sedan knappt två år. Efter cirka 20 års har bostadsrättsföreningens befintliga porttelefonanläggning gjort sitt och behöver bytas ut. Nu hälsas de boende på Eriksgade och Gasværksvej välkomna av sin nya, skinande Siedle Classic intercomanläggning i en PVD-kopparbeläggning, med tillhörande svarsapparater i varje lägenhet.

Siedle Classic: Den rätta lösningen
Siedle Classic är en tidsenlig tolkning av den klassiska porttelefonen. Modellen är det rätta valet för alla som lägger vikt vid soliditeten och bruksvärdet hos massiv metall. Med önskan om lång hållbarhet uppfyller Siedle Classic Gas-Eriks behov. Funktionerna som omfattar snabbt och enkelt byte av namnskyltar om nya personer flyttar in och Mute-knappen som gör att de boende kan kontrollera uppringningar från gatan, var av väsentlig betydelse när kunden valde Siedle Classic-lösningen. Bland alla material föll man särskilt för PVD-beläggningen, vilket dessutom gjorde Siedle Classic till den perfekta kandidaten i stället för den först valda Siedle Vario.

Ett bärkraftigt val med lång hållbarhet
Med valet av en Siedle-produkt kan Gas-Erik samtidigt skriva under på att ha gjort ett bärkraftigt val med lång hållbarhet. Vid monteringen av den nya anläggningen har SDT återanvänt de befintliga kablarna och anslutningsutrustningen. PVD-kopparbeläggningen uppfyller även högsta kvalitetskrav när det gäller motståndskraft och skydd, vilket säkerställer en lång hållbarhet. Dessutom är PVD-beläggningen väder- och reptålig, samtidigt som den är miljövänlig och lätt att hålla ren. Med en Siedle-produkt har Gas-Erik dessutom säkerställt minimalt underhåll. Med bara ett enda service-besök per år kan anläggningen hålla i 25 år eller mer.

Just Siedles kvalitet och därmed den långa hållbarheten gör att Jesper Poulsen, försäljningschef hos SDT, har sålt enbart Siedle-produkter i många år:

"Jag vill vara säker på att kunna stå för de produkter jag säljer till våra kunder. Jag har sålt porttelefonanläggningar de senaste 30 åren - först som egen företagare och nu hos SDT. Under hela den tiden har jag varit säker på att få genomtänkta produkter i högsta kvalitet hos Siedle” säger Jesper Poulsen."

Läs mer om Siedle Classic på: www.siedle.se

Referensprojekt från Siedle Nordic Filial Sverige

Chesa Futura

Chesa Futura

St. Moritz

Hotel Q

Hotel Q

Berlin

Antivilla

Antivilla

Berlin

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår