Siedle Axiom: Ett intelligent kommunikationscenter

Datum: 17 Apr 2018

Siedle deltar i “Architect at Work” mässan i Köpenhamn i maj med sin nya kontrollpanel. Siedle är den europeiska marknadsledaren inom anläggningskommunikation och fokuserar framförallt på perfektion, innovation, hållbarhet och kvalitet. Siedles designfilosofi är att skapa innovativ design med människan i fokus, där form och funktion uppnår en högre nivå.

Siedle Axiom
Nyligen har Siedle utvecklat och introducerat Siedle Axiom, en intelligent kommunikationscentral som uppfyller alla krav för modern kommunikation. Med Axiom kan man, förutom att se och prata med gäster vid dörren, exempelvis öka och minska ljusstyrkan, ringa och beställa hem middag eller ändra temperaturen i hemmet.

Planeras i varje detalj
Siedle Axiom är noggrant planerad i varje detalj. 7-tums pekskärmen är utrustad med intelligenta sensorer, som aktiverar displayen när det finns rörelse i närheten och ljusstyrkan anpassas automatisk till ljusförhållandena. Manöverytan kan konfigureras enskilt och har en zoomfunktion som kan förstora skärmens manöverknappar. Dessutom kan varje modell levereras med en trådlös mottagare som möjliggör röstkommunikation och manövrering av husets alla dörrlås.

Speciell design
Den tydliga men subtila designen bidrar till Siedle Axioms skulpturella egenskaper. Tydliga linjer och korta vinklar betonar den arkitektoniska karaktären. Axiom har med sin skulpturella och markanta design utvecklat en enskild anläggning, men kan även levereras i en modell som monteras direkt på väggen eller på en möbel om du föredrar detta.

Elegant finish med PVD
Siedle har också utvecklat ett antal PVD-beläggningar för sina dörrtelefoner, vilket, till skillnad från lack, betonar strukturen hos borstat specialstål. Som ett resultat får dörrstationerna en metallisk, sammetslen och lätt blank yta.

"PVD är en av de mest avancerade beläggningsmetoderna", förklarar Per Thomsen, chef för Siedle Nordic, och vidareutvecklar: "Det lever därför upp till de allra högsta kvalitetskraven när det gäller motståndskraft och skydd." PVD-belagda ytor är anpassade till de skiftande skandinaviska väderförhållandena, och dessutom är de miljövänliga och enkla att rengöra.

Färger
Siedle Axiom finns i vitt, rubinrött och svartgrått.

PVD-beläggningarna finns i skiftande koppar, ädel mässing, markant titan och svart.

Ta del av både Siedle Axiom och de nya PVD-ytorna på “Architect at Work”, som äger rum på forumet i Köpenhamn den 16:e och 17:e maj 2018
Öppettider 11-18.

För mer information: www.axiom.siedle.com och www.siedle.se, tel. 677 1188 890.

Referensprojekt från Siedle Nordic Filial Sverige

Chesa Futura

Chesa Futura

St. Moritz

Hotel Q

Hotel Q

Berlin

Antivilla

Antivilla

Berlin

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår