Siedle Axiom - "allt-i-ett" Smart Home- lösning

Datum: 29 Maj 2018

Telefon, telefon och kontrollpanel i ett
Kontrollpaneler finns redan tillgängliga. Därför har Siedle nyskapande kommunikation och har utvecklat en enhet som är annorlunda: Siedle Axiom. Svart telefon, telefon och kontrollpanel, kombinerade i en form som gör den smarta tekniken till en del av enheten.

En tankeväckande produkt
Siedle Axiom riktar sig till kunder som förväntar sig det bästa. Siedle Axiom är designad, konstruerad och designad av specialister inom byggnadskommunikation, och det märks: på den utmärkta akustiken. På den trådlösa handenheten. På de intuitiva nycklarna. På de flexibla användningsmöjligheter.

Funktioner
  • Intelligent kommunikationscenter för dörrkommunikation, telefoni och drift av Smart Home-funktioner
  • Analog och digital teknik monterad i en smart panel
  • Individuell och distinkt design som speglar högkvalitativ och avancerad teknik
  • Lämplig för fler situationer. Finns i olika modeller och färger
  • Tillverkad i Furtwangen, Schwarzwald
Betydande design
Tack vare den skulpturala formen stjäl Siedle Axiom all uppmärksamhet. Oavsett om den är monterad på väggen, används som en skrivbordsenhet eller är permanent installerad på en möbel, så löser Axiom uppgiften. Alla varianter finns i färgerna: diskret i svartgrå, modernt i signalvitt eller som kontrast i rubinrött.

Funktion
Hanteringen av de multifunktionella funktionerna sker primärt via den digitala ytan på 7-tums pekskärmen. Programvarans symboler och ikonerna är lättförståeliga och beskriver utförligt aktuell status och vilka alternativ som kan väljas. Även de två nycklarna som ger direkt tillgång till huvuddörrsfunktionerna är unika.

Siedle och Jung: din Smart Home-lösning
En Smart Gateway ansluter Siedle Axiom med Siedle In-Home-bus samt IP-utrustning i det lokala nätverket. Anslutningen till IP-nätverket ger ett stort antal anslutningsmöjligheter, till exempel till Siedle app och för byggautomatisering med KNX. Detta gör det möjligt att ansluta till vanlig telefoni, till Siedle-systemenheter och att använda de olika automatiseringsfunktionerna för byggautomationen. KNX-teknik från JUNG är ett enkelt och energisnålt system som uppfyller framtida krav för “smart home”. KNX ger dig möjligheten att styra saker såsom belysning, temperatur, persienner, TV och andra hemfunktioner, allt genom ett enkelt knapptryck, vilket gör vardagen både bekvämt och säkert. Detsamma gäller när du lämnar hemmet. Med ett knapptryck kan du vara säker på att ljuset är släckt, att gardinerna är fördragna, att värmen sänks och att larmsystemet aktiveras.

Siedle och JUNG: Två specialister, ett system
Siedle, som specialiserat sig på bygga kommunikation och Jung, som är specialiserat på byggnadssystemteknik, går samman, så att modern teknik kombineras med vacker design. Med andra ord, en helhetslösning för bekvämt boende.

Ytterligare information: www.siedle.se, tfn +46 77 1188 890

Referensprojekt från Siedle Nordic Filial Sverige

Chesa Futura

Chesa Futura

St. Moritz

Hotel Q

Hotel Q

Berlin

Antivilla

Antivilla

Berlin

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...