Rockfon® Mono® Acoustic

Datum: 2 Feb 2024

Modern monolitisk arkitektur kräver obrutna, utrycksfulla ytor. Modern byggnadsdesign behöver god akustik, bekvämlighet och flexibilitet. Rockfon® Mono® Acoustic har allt detta vilket ger fantastiska resultat.

Tredje generationens Rockfon Mono Acoustic är mer än ett undertak, det är en lösning som designats för att förstärka skönheten i monolitisk design samtidigt som den bidrar med en hel värld av praktiska fördelar. Det här är bara fem av dem.

 • Slätare än någonsin: Den nya akustikputsen innehåller marmorpulver som ger ytan en elegant och slät struktur som kompletterar alla typer av inredningsdesign.
 • Ljusare och vitare: Den nya ytan har så hög ljusreflektion som 87 %, vilket skapar en bekväm arbetsmiljö och den har en extremt vit yta med ett L värde på 94.5.
 • Alla utrymmen i alla typer av projekt: Rockfon Mono Acoustic passar i små och stora projekt eftersom den kan installeras med långa skarvfria spännvidder, som öar eller på väggen. Den är idealisk inom handeln, kontor, skolor och andra offentliga miljöer.
 • Forma den överallt: Den kan monteras slätt, lutande eller böjd. I ett nedpendlat bärverk eller direktmonterad. I taket eller på väggen.
 • Ljudabsorption Klass A (αw: 0.95 1.00): Håller den monolitiska designen så ren som möjligt eftersom inga andra absorberande material behövs.

Genom att använda vårt nätverk av certifierade entreprenörer får du fördelen av en helhetsservice tillsammans med teknisk support på plats, vilket skyddar din investering.

När en monolitisk design behöver mer än bara ett undertak är det hög tid att använda Rockfon Mono Acoustic.

– Dagens trend inom arkitektur är råa material och enhetliga ytor.
Rockfon Mono Acoustic passar in i den här trenden och förmågan att designa med akustik.

Citatet ovan kommer från Peter Irmscher på Zaha Hadid Architects, som arbetade med Messner Mountain Museum i Italien. Du har förmodligen också stött på detta under något av dina projekt och vi vet att det inte alltid är så lätt att förena enastående design och akustik. Du försöker skapa vackra utrymmen och då:

 • Vill du inte att din stora vision ska gå emot gällande byggstandarder.
 • Är du osäker på om slutresultatet kommer att förstärka din design.
 • Tycker du det är svårt att hitta rätt byggmaterial som stöder din vision.

Hur mycket enklare skulle det vara om:

 • Du kunde uttrycka dig fritt i din design utan att offra akustiken.
 • Du kunde vara säker på att det färdiga utrymmet uppfyller alla dina förväntningar.
 • Precis det du vill kan uppfyllas!!

Rockfon Mono Acoustic är svaret. Klicka på knappen nedan för att ta reda på hur det hjälper dig att förverkliga dina största designidéer.

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår