Rockfon Color-all®

Datum: 13 Nov 2023

Akustiklösningen Rockfon Color-all sätter färg på tillvaron. Designfrihet med dekorativa akustikskivor i 34 färger. Om inte det räcker kan produkterna beställas i valfri NCS kulör. Matchande bärverk finns till samtliga fäger i Rockfon Color-all sortimentet.

34 exklusiva standardfärger för akustiska undertak och vägglösningar som inspirerar och förbättrar design och inredning. Subtila och lekfulla färger som tagits fram för att kunna kombineras och matcha varandra i samma rum eller olika områden av en byggnad. Total designfrihet med synligt, delvis dolt eller dolt bärverk. Undertaksskivorna finns i ett brett urval av modulstorlekar.

Stenullsskiva
Framsida: Färgad, slät fleece
Baksida: Baksidesfleece

34 nya färger – på både bärverk och skivor
Montera ett fantastiskt akustiskt undertak med det nya färgsortimentet i Rockfon Color-all serien som består av eleganta, matta färger.

De nya färgerna är noga utvalda med fokus på att de skall kunna kombineras. Antingen ton i ton eller inom samma färgskala. Inte nog med det! Våra bärverkssystem finns nu i samma färger som undertaksskivorna. Bärverket har ett läckert matt ytskikt som gör att undertaket får ett homogent uttryck - även med synliga profiler.

På vår hemsida kan du leka med färgerna och matcha dem kors och tvärs och se med egna ögon hur de olika färgerna harmonierar med varandra. Du kan också läsa om hur projektet med ett nytt färgsortment växte fram och bakgrunden till det, samt beställa färgkartor och mycket mer.

Mixa och matcha - släpp loss kreativiteten   Beställ/ladda ner trendboken om färger

Boka ett möte och låt oss prata färger

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår