Nytt samarbete mellan SIEDLE och JUNG

SIEDLE och JUNG, som är ledande på marknaden inom anläggningskommunikation och anläggningssystemteknik, förenar sina styrkor. Detta innebär att JUNG och SIEDLE kan erbjuda hela elinstallationen som en hellösning, redan från kontaktsystem, svarstelefoner och anläggningsautomation med KNX för hela SIEDLE- sortimentet inom dörrkommunikation. Inklusive app, den mobila video-svarsenheten Scope och systemutvecklingar som t. ex postlådor, åtkomstkontroll och belysning.

Avancerad konfiguration
Alla enheter är integrerade i de relevanta utformningsverktygen, programmen och manualerna samt i SIEDLE´s online- konfiguration, som från och med nu också finns tillgänglig på JUNG´s hemsida. Som en del av det här samarbetet och med det innovativa online – verktyget kan kompletta dörrtelefonapparater, inklusive svarstelefoner från JUNG, utformas, uträknas och visualiseras som en helhetslösning steg för steg.

Funktionalitet och designfrihet: SIEDLE System Teknologi
Samarbetet gör att det är möjligt att erbjuda designmässiga och tekniska helhetslösningar med mångsidighet av hög kvalitet. Alla svarstelefoner från JUNG fungerar tillsammans med alla In-Home- anläggningar från SIEDLE, och därmed kan kunders önskan om svarstelefoner med kontaktdesign nu uppfyllas.

En unik synergieffekt
Både SIEDLE och JUNG erbjuder ett omfattande urval av ytor och material, och både verksamheterna lägger stor vikt vid kvalitet, innovation och möjligheten att eftermontera. Unik är också design- och formgivningsmöjligheterna, vilket är ett stort plus för arkitekter, som uppskattar att JUNG erbjuder stickkontakter i de ikoniska färgerna från den arkitektoniska paletten ” Le Corbusier”.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår