Nu har vi referensprojekt på kami.se

Datum: 6 Aug 2019

Vill du se hur svart TerraPLEGEL ser ut på en röd villa, eller hur man kan kombinera hela tre olika färger på KamiClassic till ett radhus? Efter stor efterfrågan från både branschen och privatkunder har vi nu introducerat referensprojekt på hemsidan.

På vår hemsida finns nu äntligen ett bildgalleri kopplat till våra olika produkter, så att du direkt kan undersöka och jämföra hur slutresultaten kan se ut. Vi kommer att fylla på galleriet eftersom nya projekt tillkommer – men redan nu kan du spana in över 15 projekt med våra olika takmodeller.

Klicka runt, jämför och välj själv! Klicka här!

KAMI grundades 1976 i Kalix och har sedan dess producerat plåttak av världsklass. Genom vår unika produkt PLEGEL® tog vi plats både på den nationella och internationella marknaden. Genom kontinuerlig utveckling av pressteknik, ytbeläggning och detaljer för moderna taklösningar fortsätter vi att skapa unika tak för en allt mer medveten marknad.

Kontakt:
Daniel Fredriksson
Marknads- och försäljningschef/Marketing and Sales Manager
Tel kontor, (office) +46 923 692 50
Mobil +46 70 377 98 50

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår