KAMI fortsätter att utvecklas

Datum: 6 Sep 2022

KAMI är taktillverkaren som sedan 1976 har producerat plåttak av världsklass.

FÖRBÄTTRAD HEMSIDA
För att underlätta för våra kunder så har vi nu lanserat en kunskapsbank där vi besvarar vanliga frågor om våra produkter.
Ni kan också via vårt bildgalleri få en bättre uppfattning om våra takmodeller och kulörer. Vi kommer att fylla på galleriet eftersom nya projekt tillkommer – men redan nu kan du spana in över 15 projekt med våra olika takmodeller

VI STRÄVAR FRAMÅT
Vårt mål är att ständigt bli ännu bättre på det vi gör. Nu har vi kommit ett steg till på vägen genom att effektivisera produktionen samtidigt som vi har utökad våra lagerlokaler för att lagerhålla ett bredare produktutbud med torra, snöfria produkter året runt. Säkrare tillgång på artiklar och snabbare och säkrare leveranser av våra produkter. Vilket innebär mindre risk för fel och en stabilare process.

VI SKRUVAR UPP PRODUKTIONSTAKTEN
Det senaste tillskottet i maskinparken är vår nya bockningsrobot som bockar beslag och därmed ökar kapaciteten på beslagstillverkning samtidigt som det frigör tid för vår personal till service och kundanpassade lösningar. Det betyder att vi kan öka produktionstakten och dessutom erbjuda bättre och snabbare service till våra kunder.

Kontakt:
Ronny Sundqvist
Marknads- och försäljningschef
Mobil +46 70 227 37 35
ronny.sundqvist@kami.se

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår