KAMI erbjuder ännu bredare lagersortiment och säkrare leveranser

Datum: 27 Apr 2022

KAMI är en taktillverkare som grundades 1976 och har sedan dess producerat plåttak av världsklass i Kalix. Genom vår världsunika produkt PLEGEL kom vi snabbt att ta plats både på den nationella och internationella marknaden.

VI STRÄVAR FRAMÅT
Vårt mål är att ständigt bli ännu bättre på det vi gör. Nu har vi kommit ett steg till på vägen genom att effektivisera produktionen samtidigt som vi har utökat våra lagerlokaler för att lagerhålla ett bredare produktutbud med torra, snöfria produkter. Säkrare tillgång på artiklar och snabbare och säkrare leveranser av våra produkter. Vilket innebär mindre risk för fel och en stabilare process.

VI SKRUVAR UPP PRODUKTIONSTAKTEN
Det senaste tillskottet i maskinparken är vår nya bockningsrobot som bockar beslag och därmed ökar kapaciteten på beslagstillverkning samtidigt som det frigör tid för vår personal till service och kundanpassade lösningar. Det betyder att vi kan öka produktionstakten och dessutom erbjuda bättre och snabbare service till våra kunder.

Kontakt:
Daniel Fredriksson
Marknads- och försäljningschef/Marketing and Sales Manager
Tel kontor, (office) +46 923 692 50
Mobil +46 70 377 98 50

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår