KamiClassic – snyggare, smartare och smidigare än någonsin

Datum: 25 Apr 2019

Det uppdaterade klicktaket KamiClassic har blivit uppskattat på marknaden sen det lanserades för ett drygt år sedan. Den nygamla takmodellen är inte bara snyggare än föregångaren, den är också mer lättmonterad och hållbarare än tidigare.

Den uppdaterade modellen har under 2018 bland annat använts vid två byggnationer i Skåne. I Åhus i Kristianstads kommun fick nya hus på Tätörtsvägen äran att bli det första stora projektet med taket. Det är sammanlagt 12 hus, bestående av 58 lägenheter, som byggts.

Med ökad närvaro på marknaden, effektivitetsförbättringar, utökat produktutbud och utvecklade affärskontakter har KAMI stadigt fortsatt att öka sina andelar. KAMI investerar också i nya produktionslinjer för att möta efterfrågan – bland annat just med klicktaket KamiClassic.

– Vi jobbar hårt med ständiga förbättringar för att kunna möta en allt högre efterfrågan och samtidigt kunna upprätthålla vår servicenivå till våra kunder, säger Daniel Fredriksson, marknads- och försäljningschef på KAMI.

Kontakt:
Daniel Fredriksson
Marknads- och försäljningschef/Marketing and Sales Manager
Tel kontor, +46 923 692 50
Mobil +46 70 377 98 50

Mer om produkten KamiClassic

KamiClassic

Ett av våra populäraste klicktak med modernt utseende som passar de flesta byggnader.

KamiClassic

KamiClassic

Produktöversikt

Läs mer

KamiClassic

KamiClassic

Monteringsanvisning

Läs mer

KamiClassic

KamiClassic

Prestandeklaration

Läs mer

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår