KAMI – takläggarens självklara val

Datum: 22 Okt 2019

Med smidig användbarhet och möjligheten till sammanhängande längder på upp till 7,2 meter är PLEGEL från KAMI ett givet val för den som vill lägga nytt tak.

Med längder upp till 7,2 meter får du färre längdskarvar samtidigt som taket går snabbt att lägga – det blir snyggt och arbetet blir tidseffektivt.

PLEGEL är vår mest kända produkt, och har sedan det introducerades på marknaden år 1978 sedan blivit en klassiker bland takmodellerna. Utseendet på vårt 1-kupiga tak efterliknar klassiskt lertegel men med matt yta och extrem hållbarhet. Den 2-kupiga modellen har en stil av skandinavisk design.

Det är vårt mest kostnadseffektiva alternativ, med hållbart material, full gåbarhet över hela ytan och dessutom ett tak anpassat för påfrestningar som exempelvis stora snölaster.

En utveckling av PLEGEL är TerraPLEGEL, som kombinerar det hållbara plåttaket med det klassiska utseendet av ett tegeltak. Se våra kundreferenser

Erik Arvidsson från Jera Bygg i Piteå om TerraPLEGEL:
– Det är mycket estetiskt tilltalande snygga tak med sin matta yta. Det är marknadens stabilaste tak och vi behöver inte montera rasskydd. Dessutom är de trygga och säkra för oss att jobba på tack vare ytskiktet. Regn eller snö spelar ingen roll.
KAMI grundades 1976 i Kalix och har sedan dess producerat plåttak av världsklass. Genom vår unika produkt PLEGEL® tog vi plats både på den nationella och internationella marknaden. Genom kontinuerlig utveckling av pressteknik, ytbeläggning och detaljer för moderna taklösningar fortsätter vi att skapa unika tak för en allt mer medveten marknad.

Mer om produkten TerraPLEGEL®

TerraPLEGEL®

Premiumprodukten TerraPLEGEL® är marknadens mest hållbara tak.

TerraPLEGEL® 1-kupig
TerraPLEGEL® 2-kupig
TerraPLEGEL® 1-kupig

TerraPLEGEL® 1-kupig

Monteringsanvisningar

Läs mer

TerraPLEGEL® 2-kupig

TerraPLEGEL® 2-kupig

Monteringsanvisningar

Läs mer

TerraPLEGEL® 1-kupig

TerraPLEGEL® 1-kupig

Prestandadeklaration

Läs mer

TerraPLEGEL® 2-kupig

TerraPLEGEL® 2-kupig

Prestandadeklaration

Läs mer

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår