Gyproc ställer ut på ARCHITECT@WORK

Mässan äger rum 5-6 april på Stockholmsmässan i Älvsjö. Evenemanget har fokus på innovation och varje produkt som visas under eventet har först godkänts av en domarpanel bestående av arkitekter och inredningsarkitekter. Vi visar upp spännande vägglösningar med Gyproc Habito som klarar en belastning på 40 kg per träskruv, utan plugg eller förborrning.

Besök oss i monter 78
Där har vi fler spännande nyheter som ytterväggen Silent Wall, våra nya undertak med kant D2 och nya Quattro 70 ett helt nytt spännande perforerat undertak. Alla med fokus på design och hållbarhet. Besökare är arkitekter och föreskrivare från hela landet.

Mässan är ambulerande och äger rum i olika länder runt om i Europa under både 2017 och 2018, bland annat Frankrike, Tyskland, England, Turkiet, Italien, Österrike, Canada m.fl.

Utöver en mängd utställningar kommer det att hållas flera seminarier.

Välkommen till oss!

Läs mer om mässan Architect@Work
Anmäl dig här för att få kostnadsfri entrébiljett. Ange koden 18801

Dokumentation
Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår