Formica erbjuder alternativ till stenmaterial

Datum: 28 Jan 2019

Mångsidigt, praktiskt och vackert – ColorCore® Compact är vårt senaste självbärande material som kombinerar trendigt designade ytor med en färgmatchad strukturerad kärna med en homogen färg rätt igenom.

Använd ColorCore Compact-sortimentet i din inredning och gör ditt designinslag till höjdpunkten i rummet genom att välja en dekor som kompletterar ytan och den färgmatchade kärnan för att få rena linjer och snygga kanter.

Med det naturliga materialets fasta elegans, men med högtryckslaminatets hållbarhet, färgmatchad och med en vattentät graverbar kärna finns det oändliga möjligheter att skapa något som står sig många år framöver.

ColorCore® Compact är ett bra alternativ till natur- och bearbetad sten, utan att du behöver kompromissa med design, finish, kvalitet eller hållbarhet.

Anpassa yt- och kantbehandlingar: Tack vare den kompletterande genomfärgade kärnan kan du gravera, och fräsa för att skapa unika och originella ytor såväl som intressanta kantdetaljer.

Hållbar: Slagtåligheten och slitstarkheten gör den perfekt för högtrafikerade utrymmen.

Icke-porös: Det helt och hållet vattentäta materialet gör att du kan införliva designegenskaper som undermonterade vaskar och snygga dräneringsrännor vid användning som till exempel bänkskiva. Tack vare de icke-porösa egenskaperna kan du torka bort spill från vardagsprodukter för att hålla de rena och fläckfria.

Hygien: Ytans inerta egenskaper hindrar bakterier och mögel från att få fäste. Den är perfekt för allmänna utrymmen.

Enkel och billig montering: ColorCore® Compact kan kapas på plats och monteras med standardverktyg. Det är tidseffektivt och kräver inte dyr och komplex mät- och monteringsutrustning, som vanligtvis förknippas med sten och bearbetad sten.

Mer om produkten Formica® ColorCore

Formica® ColorCore

Inga mörka linjer: Inga begränsningar

ColorCore®by Formica
Specifikationer & Broschyrer för nedladdning
Datablad
ColorCore

ColorCore

A harmonised portfolio of decorative laminate options, specially selected in ...

Läs mer

Referensprojekt från Formica Skandinavien AB

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår