Flexibilitet slutar inte vid dörren

Vad händer i dag om en besökare ringer på dörren när receptionisten inte är på sin plats? För flexibel, mobil kommunikation vid dörren erbjuder Siedle ett brett sortiment som sträcker sig från en enkel utökning till en mycket komplex systemintegration. Genom detta kan Siedle se till så att vem som helst, var som helst, kan besvara inkommande samtal från dörren.

Siedles system tar emot kunderna även om receptionisten inte är på plats.


Entrén är inte längre enbart en ingång för besökare, den är mycket mer än det. Entrén tar emot och ger dig information om att du befinner dig på rätt plats. Siedles kommunikationssystem vid dörren ger dig trygghet och erbjuder enkel hantering så att du snabbt hittar fram till den som du ska besöka. På andra sidan dörren säkerställer Siedles flexibla system att du kan ta emot dina kunder, även om inte receptionisten är på plats.

Siedles obegränsade kommunikationsfrihet

Siedle erbjuder många olika alternativ för att göra dörren ”mobil”. Det bästa av två världar: Siedle Scope är en trådlös porttelefon med video som ger dig stor rörlighet lokalt, inom byggnaden. Siedle Gateways och Siedle Access ansluter porttelefonen till IP-världen och Siedle App i din smartphone ger dig fullständig mobilitet. Siedle Access erbjuder IP-kommunikation som uppfyller alla krav. Det unika med Access är att det integreras fullständigt i ett IP-nätverk och berikar detta med alla de funktioner som finns inom Siedles systemteknik, allt från samtalsanslutning via video och intercom till komplexa kopplings- och styrfunktioner. Endast kunden sätter gränser för mobiliteten.

Dörrkommunikation med intelligent funktion

Siedles system ger större mobilitet och säkerställer att besökaren inte blir osäker, väntar vid dörren för länge eller går igen med oförrättat ärende. I Siedles dörrkommunikationssystem med intelligent funktion är allt ihopkopplat med allt. Därmed imponerar Siedle inte enbart vad gäller design och användarvänlighet, utan även genom de många tilläggsfunktioner som ger nya möjligheter avseende kommunikation vid dörren. Siedle gör din värld mer flexibel och mobil.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår