Färgsprakande balkonger med VIVIX® från Formica Group

Datum: 20 Maj 2020

Formica Group producerar högkvalitativa skivor för exteriört bruk och används av alla de stora balkongtillverkarna.

Materialets egenskaper gör VIVIX idealt att använda för bland annat balkongbeklädnad, och det stora utbudet av dekorer gör det lätt att variera design och kombinera med andra material.

Använd VIVIX skivorna till nybyggnation eller renovering för balkongbröstning, avskärmning, väggbeklädnad och undertak för en attraktiv boendemiljö som också är funktkionell och skyddar mot väder och vind.

De CE-märkta skivorna har en estimerad livslängd på 40 till 50 år och är beständiga mot UV-ljus och väderpåverkan. De är hållbara och slagtåliga och har en dekorativ yta på båda sidor. VIVIX angrips inte av röta och är mycket motståndskraftig mot sprickor, de är dessutom underhållsfria och enkla att rengöra.

Ur ett miljöperspektiv gör den långa hållbarheten i sig VIVIX till ett bra val. En livscykelanalys har genomförts i enlighet med ISO 14001 och Formica Group är FSC® certificerade och uppfyller kraven för FSC. Du hittar även VIVIX bedömd i miljösystemen SundaHus och Byggvarubedömningen samt som BASTA-registrerad produkt.

Mer om produkten VIVIX+® by Formica Group

VIVIX+® by Formica Group

VIVIX+® från Formica Group är en serie högpresterande fasadskivor för vackra och hållbara fasader med lågt underhåll.

VIVIX+® BY FORMICA GROUP
Broschyr - VIVIX+® BY FORMICA GROUP
Vivix EDF / Vivix EDS - BIM Objekt

Referensprojekt från Formica Skandinavien AB

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår