Exklusiv ny yta för bänkskivor

Datum: 5 Apr 2018

Dekorerna i Axiom®-sortimentet är skapade för att ge inspiration att skapa det perfekta köket. Det nya sortimentet innehåller varma trädekorer, naturtrogna stenmönster och sex dekorer i den exklusiva produkten Formica Infiniti®. Med sin supermatta och sammetslena yta Absolute Matte ger Infiniti en diskret och behaglig känsla som skapar lyxig elegans i köket. Produkten innehåller samtidigt avancerade funktioner speciellt utvecklade för köksmiljöer;
  • Skydd mot fingeravtryck
  • Skydd mot märken
  • Vattenavvisande funktion
Bland de utvalda dekorerna finner vi bland annat Neo Cloud, Neo Tornado och Neo Cyclone – tre dekorer som utvecklades speciellt för Infiniti. Dessa moderna, kompositliknande stenimitationer är en perfekt matchning till Infinitis lena och behagliga yta.

Ett klassiskt val för ett modernt kök
Axiom-sortimentet har valts ut för att återspegla det moderna livet: tidlöst och elegant men ändå praktiskt och hållbart.

Bänkskivor från Formica Group har alltid legat i framkant när det gäller dekorer och innovativa ytor, från ikoniska klassiker som VirrVarr™, designad av Prins Sigvard Bernadotte, till exklusiva ytor så som Puregrain och Honed.

Det nya sortimentet innehåller sammanlagt 21 noggrant utvalda dekorer och sju ytor i format för bänkskivor och köksöar. Den vita marmorn Veneto Marble återspeglar rådande trender. Det är en klassisk och modern ljus version av Carrara-marmor och kommer i Formica Groups TrueScale-utförande, vilket innebär ett storskaligt mönster med få upprepningar för ett naturtroget intryck.

För skapandet av ett klassiskt Skandinaviskt kök introduceras Newcastle Oak – en autentisk och mångsidig blockad ek i ytan Puregrain, och för den som vill uppnå den industriella känslan finns Brushed Concrete i ytan Honed.

Djärva och uppseendeväckande Thai Beamwood är en trädekor i grå nyans som ger en rustik känsla, och precis som Veneto Marble, passar den väl till både lantlig stil och för att skapa den populära känslan av ett franskt bistrokök.

Axiom® återspeglar betydelsen av köket i våra liv: en plats för matlagning, underhållning, samvaro eller firande. I Axiom®-sortimentet finns även stänkskydd som ett modernt och hygieniskt alternativ till kakel. Stänkskydd i dekoren Chalk Black har dessutom en matt yta som gör att det kan användas som griffeltavla. Griffeltavlor i köket är en rolig och vacker detalj som kan användas till exempel för att skriva menyer, kom-i-håg-listor eller recept.

Axiom® erbjuder överlägsen kvalitet och slitagetålighet för produkter med lång livslängd som är lätta att underhålla och rengöra.

Referensprojekt från Formica Skandinavien AB

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår