En resa med Swisspearl Architecture Magazine

Datum: 30 Jan 2024

Få det fina magasinet om formgivning fasader mm. Swisspearl är ledande på fibercement.

Swisspearl är nu ledande på fibercement i Sverige efter sammangåendet med Cembrit som tidigare hade denna tätposition. Sortimentet har breddats mycket och det finns en hel del nya möjligheter. Swisspearl som är ett familjeföretag har ett genuint designintresse och ger ut ett arkiturmagasin.

Arkitektur som inspirerar - Världen Runt!
Swisspearl delar med sig av berättelser om exceptionella projekt som kombinerar estetik, funktionalitet och hållbarhet på olika kontinenter. Detta inspirerande magasin tar er med på en resa genom spektakulära projekt över hela världen. Från metropoler som Paris, New York och San Francisco till eleganta sommarhus på västkusten i Sverige och Nya Zeeland - varje sida är fylld med färgstarka berättelser om kreativitet, hållbarhet och estetik.

Top Building - Arkitektoniska Mästerverk!
Höjdpunkten i vårt magasin är det årliga "Top Building". Dessa projekt är inte bara imponerande från ett arkitektoniskt perspektiv, de möter också speciella krav som ofta utmanar och inspirerar skickliga arkitekter.

Du får helt gratis Arkitekturmagasin #31 - Beställ nu!

Om du delar vårt intresse för arkitektur erbjuder vi dig chansen att få det aktuella numret, kostnadsfritt. Vi skickar det direkt till din dörr, och om du önskar kan vi även erbjuda en årlig prenumeration för att hålla dig uppdaterad på det senaste inom arkitekturens värld.

Beställ Architecture Magazine kostnadsfritt här.

Highlights från Nummer #31 - Utforska Arkitekturens Mångfald!
Nummer #31 har en spännande blandning av format och färger. Utforska arkitektur med livliga färgkombinationer och olika skivstorlekar i metropoler som Paris, New York och San Francisco.

Läs mer om nummer #31 Swisspearl Architecture Magazine

Svensk Stolthet i Magasinet - Solviken i Höllviken!
Vi är stolta över att presentera en svensk pärla i vårt senaste nummer - Solviken i Höllviken. Ett exemplariskt projekt som får ta plats och skina i Swisspearls arkitektmagasin. Vi ser fram emot att dela detta mästerverk ritat av Johan Sundberg med er!

Birdy - Ett vackert näste för småfåglar!
Vi engagerar oss djupare med nischade teman, och ett fint exempel är Birdy. Ett projekt som stöder biologisk mångfald genom att erbjuda säkra häckningsplatser för småfåglar. Med sitt 27-millimeter hål är Birdy det ideala boet för dessa fjäderbeklädda vänner.

Tack för att ni är en del av vår arkitektoniska resa. Vi ser fram emot att fortsätta dela spännande berättelser med er. Vi tar även emot förslag på framtida projekt att visa upp för en internationell arkitektpublik.A Collection of ­Farmhouse Gables
The Beachside house ligger vid stranden vänd mot sundet Long Island mellan Connecticut och New York’s Long Island. Huset som tornar upp sig med 4 gavlar är klätt i ljus fibercement. Stilen har anknytning till traditionell New Enlgland stilen.


Vackert näste
Vi engagerar oss löpande med nischade teman som är mer än rena designobjekt. Ett framgångsrikt exempel på detta är Birdy, det ger häckningskydd för små grottfåglar. Sådana hjälpmedel spelar en viktig roll för att upprätthålla och stödja den biologiska mångfalden.

Referensprojekt från Swisspearl Sverige AB

Värgårdsskolan

Värgårdsskolan

Ombyggnad | Kinda | 155 mkr

Ombyggnad av högstadieskola som består av en byggnad i Kinda. Själva byggnati...

Kv. Ekilla

Kv. Ekilla

Nybyggnad | Sigtuna | 70-100 Mkr

Nybyggnad av flerbostadshus i Sigtuna med 63 lägenheter. Själva byggnationen ...

Friends Arena

Friends Arena

Nybyggnad | Solna | 2,8 mdr kr

Sveriges nya nationalarena, Friends Arena i Solna byggdes för att kunna anpas...

Friggagatan 6-22

Friggagatan 6-22

Nybyggnad | Göteborg | > 500 Mkr

Nybyggnad av flerbostadshus som uppgår till 10 byggnader i Göteborg med 452 l...

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår