3M ™ DI-NOC ™ Arkitektoniska lösningar Mocka Serien

Datum: 1 Dec 2020

Ett spännande nytt tillskott till 3M DI-NOC ytfinish serien är de 11 nya mönster som innehåller både mocka och helmatta färger. Dessa nya färger är valda för att vara den perfekta grunden för en modern inredning.

Designade för att skapa en mocka-liknande mjuk känsla, vilket ger ett realistiskt utseende med det praktiska i åtanke för en hållbar ytfinish. Denna unika interiörsfilm ger ett naturligt utseende, vilket gör det nästan omöjligt att skilja det verkliga materialet från 3M DI-NOC ytan. De är lämpliga för applicering på en rad ytor inklusive väggar, armaturer, inredning och möbler med en flexibel appliceringsprocess som gör det möjligt att renovera på plats utan att behöva riva ut gamla armaturer eller beslag.

Dessutom har DI-NOC ytfinish 3M Comply Teknologi som praktiskt taget eliminerar bubblor, vilket förenklar och påskyndar appliceringsprocessen. Det tryckkänsliga adhesivet binder kraftigt till ett antal ytor, vilket ger kunder och installatörer större designfrihet. De är lätta att rengöra och kan snabbt reparareas om de slits eller skadas.

Mer om produkten 3M™ DI-NOC™ Arkitektonisk design

3M™ DI-NOC™ Arkitektonisk design

3M Arkitektursfolier ger dig den designfriheten som krävs för att ge ditt varumärke liv på ett snabbt och kostnadseffektivt sätt.

3M™ DI-NOC™ Architectural Finishes Ultra-matte
3M™ DI-NOC™ Glass Finishes
New 3M™ DI-NOC™ Architectural Finishes Matte Series Suede Edition

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår