3M™ DI-NOC™ Arkitektoniska Lösningar

Datum: 18 Nov 2020

Återuppliva föråldrade lösningar och få kreativ flexibilitet i dina nya projekt med 3M™ DI-NOC™ Arkitektoniska Lösningar. Oavsett om du renoverar ett gammalt kontor, gör om ett lagerhus eller byter varumärke så kan DI-NOC appliceras överallt virtuellt för att få en elegant inredningsdesign.

Med sin tillgänglighet på över 1000 plattformar så är designalternativen virtuellt oändliga. Du kan återskapa looken och känslan hög-kvalitativa material som trä, läder, marmor eller sten ger. Dessa dynamiska lösningarna omvandlar dina utrymmen och kan appliceras nästan var som helst: från väggar och tak till monteringar, möbler och dörrar. Med en sofistikerad och hög-kvalitativ look som håller i upp till 12 år så är de hållbara och tillåter dig att återuppliva alla utrymmen.

DI-NOC Arkitektoniska Lösningar är snabba att installera och är mer kostnadseffektiva än traditionella renoveringsmetoder samtidigt som de kräver minde ansträngningar och är mindre slösaktiga. Det finns inte heller något behov av att evakuera utrymmet eftersom att de skapar mycket lite oreda och att inga kemikalier används i appliceringen. Lätt att tvätta och lätt att reparera, DI-NOC-lösningar kräver lite underhåll och är lättviktiga alternativ till tunga virken, metaller, hartser och plaster.

Om de blir nötta eller skadade så kan de enkelt repareras utan ett behov av att ersätta hela panelen eller produkten. DI-NOC-lösningar är också miljövänliga alternativ och kan kvalificeras för LEED-certifieringspoäng.

För att läsa mer om 3M’s Arkitektoniska Lösningar, klicka nedan.

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår