3M™ DI-NOC™ Arkitektoniska Lösningar

Datum: 13 Nov 2020

Vi presenterar 77 nya, lättrengjorda mönster. Förvandla ditt utrymme med 3M™ DI-NOC™ Architektoniska lösningar. Lätt att rengöra, de följer ett brett spektrum av ytor och ser så naturliga ut att det är nästan omöjligt att skilja dem från ett äkta material! Välj bland mer än 1000 mönster.

I samarbete med ledande designers från hela världen har 49 mönster lagts till i 3M™ DI-NOC™ Matte Serien, ytbehandlingen i materialet gör att inga fingeravtryck bildas och materialen är lätta att hålla rena från smuts och damm. 3M™ DI-NOC™ Exterior Finish-serien har utökats med 28 nya modeller, vilket ger den mångsidighet du behöver för exteriör uppdatering.

Dry Wood Matte-Serien
Genom populär efterfrågan har vi utökat vår portfölj till att omfatta 33 nya mönster till vår Dry Wood Matte-serien. Finns nu i både en grundläggande valnöt och ek mönster.

NY 3M™ DI-NOC™ Mocka Matte-serien
Använd soft-touch material för att höja känslan av exklusivitet i ditt utrymme. Designad med vår exklusiva 3M matt beläggningsteknik för att likna den realistiska texturen av mjuk lik mocka. Nu tillgänglig i 5 olika kulörer, alla lätta att rengöra.

NYA 3M™ DI-NOC™ Exteriör Finish Serien
Ta din inredningsvision utomhus genom att fräscha upp exteriöra ytor. Kolla in 28 nya mönster i en mängd olika ljusa till mörka trätoner - hållbara, dimensionellt stabila och väderbeständiga ytbehandlingar för yttre applikationer. Dessa dekorativa ytbehandlingar erbjuder värmen från träkorn, elegant känsla av metall, sval essens av natursten och rena färger.

Kontakta en 3M-expert
Kontakta oss om du vill få mer information, en provbok, A4-materialprov eller vill veta mer om utbildning för att bli en 3M™ Endorsed Installatör.

Mer om produkten 3M™ DI-NOC™ Arkitektonisk design

3M™ DI-NOC™ Arkitektonisk design

3M Arkitektursfolier ger dig den designfriheten som krävs för att ge ditt varumärke liv på ett snabbt och kostnadseffektivt sätt.

3M™ DI-NOC™ Architectural Finishes Ultra-matte
3M™ DI-NOC™ Glass Finishes
New 3M™ DI-NOC™ Architectural Finishes Matte Series Suede Edition

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår