Betong / Cement / Vägglagning

Vårt betongsortiment sträcker sig från den enklaste standardbetongen för hemmafixaren till avancerade specialbetonger för t.ex. brobyggen och undervattensgjutningar.

CE-märkning
Referensprojekt
 • Älvsjöbågen, Citybanan

  Nybyggnad av samfärdsel i Stockholm. Själva byggnationen startade augusti 2010 med en beräknad byggtid på 58 månader till en uppskattad kostnad av 315 mkr.

 • Station Odenplan, Citybanan

  Nybyggnad av tunnelbanestation i Stockholm. Själva byggnationen startade april 2019 till en uppskattad kostnad av 50-100 mkr.

 • Säldammarna, Skansen

  Ombyggnad av djurstallar i Stockholm. Själva byggnationen startade september 2011 .

 • Stiftelsen Konung Oscar I:s minne, Citybanan

  Ombyggnad av flerbostadshus i Stockholm med 41 lägenheter. Själva byggnationen startade maj 2017 med en beräknad byggtid på 24 månader till en uppskattad kostnad av 30-50 mkr.

 • Friends Arena

  Sveriges nya nationalarena, Friends Arena i Solna byggdes för att kunna anpassas till en mängd olika evenemang och stora krav ställdes på materialval som skulle klara de olika förutsättningarna och samtidigt vara representativt för en Nationala...

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår