Vi kan leverera

Datum: 25 Okt 2022

Tillsammans med oss kan ni leverera svensktillverkade, hållbara badrumsinredningar till rätt pris inom rimliga tider till befintliga samt nya kunder.

Det är fortfarande många leverantörer som har leveransproblem. Men inte vi!
Ni behöver inte lägga alldeles för mycket tid på administration kring leveransförseningar och känna oro över materialbrist.

Vår produktion, från råmaterial till färdig produkt, sker hos oss i Dalstorp. Med allt i huset har vi full koll på hela värdekedjan och kan borga för hög kvalitet på våra produkter. Det är korta ledtider nära kunderna som gäller i vår tillverkning och vi är stolta över att kunna leverera ett komplett koncept för hela badrummet.Färdigmonterat och klart
Vi färdigmonterar alla badrumsmöbler så att alla luckor och lådor är på plats samt säkerställer elen. Det innebär minimalt arbete för både slutkunder och hantverkare. När produkten lämnar vår fabrik i Dalstorp vet vi att allt fungerar. Det är en trygghet både för dig och oss!

Kvalitetssäkrad i Dalstorp
Alla produkter testas i vår egen anläggning i Dalstorp.

Innan vi levererar våra skåp testas all elektricitet. Vi testar även den utrustning som vi använder när vi testar elektricitet regelbundet. En gång om året kommer företaget som tillverkar testutrustningen för kontroll och avstämning. Med jämna mellanrum kommer även Semco för att kontrollera våra produkter. Bara för att vara på den säkra sidan.

För att kunna garantera att spånskivorna som vi använder till våra stommar är fukttåliga testas de i tre dagar i 20-gradigt vatten, en dag i 12-gradig kyla och tre dagar i 70-gradig värme. Hållbarheten på våra duschväggar i härdat glas testas också noga så vi vet att glaset är så slagtåligt och starkt som det ska vara.Produkternas miljöpåverkan
Kunder ställer allt högre krav på produkters miljöpåverkan. Att vi arbetar aktivt med att registrera produkter i SundaHus, Byggvarubedömningen och Svanens Husproduktportal är ett bevis på att vi tar detta på allvar.

Garanti fram till 2042
Vi har designat och tillverkat möbler för hemmets mest utsatta miljö sedan 1962. De tål att användas flera gånger om varje dag. Svedbergs är ett tryggt val i vått och torrt. Vi erbjuder alltid 20 års garanti på våra möbler, duschar, duschkabiner och duschväggar. På våra handdukstorkar, badkar, blandare och wc gäller 5 års garanti.

Referensprojekt från Svedbergs i Dalstorp AB

BRF Knytkalaset

BRF Knytkalaset

Nybyggnad | Malmö | 70 Mkr

Nybyggnad av flerbostadshus som uppgår till 2 byggnader i Malmö med 44 lägenh...

Rakennusliike Lapti - Tammiston Emil
Sjösidan 2, Tranemo Park
Villa Lippa

Villa Lippa

Lohja

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår