Välkommen till Svedbergs på Nordbygg!

Datum: 6 Apr 2022

Den 26 april öppnar Nordbygg på Stockholmsmässan, och förvandlas på fyra dagar till dess största mötesplats för bygg- och fastighetsbranschen. Vi på Svedbergs är såklart på plats. Du hittar oss i monter A21:20 där du kan uppleva våra senaste nyheter och hämta din kopia av Badrumsboken 2022!

När: 26-29. april
Monter: A20: 21
Var: Nordbygg, Stockholmsmässan Mässvägen 1, Älvsjö.


Ett Epos om att längta hem
Vi på Svedbergs har vår egen filosofi när det kommer till badrumsmöbler. Vi ser helheten där detaljerna och hantverket är av stor betydelse. Kunden ska inte behöva oroa sig om belysningen är energisnål och säker, det har vi redan tänkt på. Eller om lådorna i badrumsskåpen är dekorerade, kan dras ut helt, har mjukstängning och är lätta kan justeras. Det har vi redan tagit hand om.

Läs mer här


Bra och smart förvaring från Svedbergs
Vi får aldrig för mycket lagringsutrymme. Och nu har vi insett att det också gäller badet. Det har Svedbergs märkt, och satsar nu stort på mer förvaringslösningar än någonsin tidigare. Praktiska och funktionella varianter som går hand i hand med det estetiska.

Läs mer här


Gör lite som du vill med Forma
Svedbergs möbelserie kan uppfattas som olika uttryck för en och samma känsla. De handlar om kärleken och omsorgen för det estetiska, praktiska och hållbara. Men även för förmågan att skapa ett individuellt uttryck. Precis så är det med möbelserien Forma, idag en klassiker som behåller sin plats som en av storsäljarna.

Läs mer här


Smarta metallmöbler, matcha med emaljbadkar
Intro är Svedbergs tuffaste möbel när det kommer till hårdhet och hållbarhet. En nyhet i år är att våra emaljbadkar nu även kommer i färgskalan till Intro. Resultatet har blivit den perfekta matchningen. Färgerna du kan välja mellan är matt vit, grafitgrå, sand och salvia.

Läs mer här

Referensprojekt från Svedbergs i Dalstorp AB

BRF Knytkalaset

BRF Knytkalaset

Nybyggnad | Malmö | 70 Mkr

Nybyggnad av flerbostadshus som uppgår till 2 byggnader i Malmö med 44 lägenh...

Rakennusliike Lapti - Tammiston Emil
Sjösidan 2, Tranemo Park
Villa Lippa

Villa Lippa

Lohja

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår